Kungsholmen

Scheelegatan 4, 3 tr. ö.g

Sekelskifte med kakelugnar, trägolv och balkong högst upp i gårdshuset. Endast 1.200:-/mån. Drömläge på Kungsholmen!

Adress

Scheelegatan 4, 3 tr. ö.g

Rum

2

Slutpris

3 550 000 kr

Avgift

1 200 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar sekelskifteslägenhet med attraktivt läge precis intill Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Lägenheten har verkligen allt man kan önska sig såsom en underbar balkong högst upp i gårdshuset, två vackra kakelugnar och låg avgift. Dessutom sekelskiftescharm med bl.a. fönster med speglar och djupa nischer, spegeldörrar samt genomgående trägolv. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Låg avgift och populär förening.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig inbyggd garderob med överskåp. Trägolv samt fin handmålning över Stockholms innerstad på ena väggen.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Vacker fungernade kakelugn. Stort fönsterparti, trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat och trivsamt kök med bra förvaringsutrymmen med vitlaserade köksluckor ända upp till tak. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, ugn och fläkt. Nåtat skeppsgolv och vita väggar.

– Underbar balkong mot innergårdarna. Plats för bord, stolar och blomster. Sol sommartid från morgon till cirka 14-tiden enligt säljarna. Här trivs man!

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord samt extra byrå eller skrivbord om så önskas. En ryligt garderob med skjutdörrar samt en kalkelugn (ej fungerande). Trägolv.

– Stilfullt badrum med golvvärme, handdukstork, handfat, skåp och wc. Duschvägg i betongglas.

ÖVRIGT
Kakelugnen i vardagsrummet är fungerande medans kakelugnen i sovrummet ej är fungerande.

Pris: 3 200 000 kr

Månadsavgift: 1 200 kr

Andel i föreningen: 3,20910 %

Byggår: 1901

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga i markplan med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt vindsförråd ovanför lägenheten. I övrigt finns cykelförråd och innergård

Lägenhetsnummer: 35/1303

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 137 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: 1982 registrerades bostadsrättsföreningen Vindruvan 12. Föreningen består av 18 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrätt och 3 lokaler. 1983 genomfördes många stora renoveringar såsom t ex stambyten. 2005/2006 målades entré och trapphus om. 2009 renoverades taket. Föreningen planerar att nästa år renovera fasad, fönster samt en del invändig ytrenovering. Dessutom utreder föreningen möjligheten att sälja vinden i gårdshuset och på så sätt få in pengar till fasadrenoveringen. Inga beslutade avgiftsändringar finns för tillfället enligt föreningen men en avgiftshöjning kan bli aktuell i framtiden. Föreningen kräver att framtida köpare avser bo permanent i bostaden. Juridisk person godkänns ej som köpare. Energiprestanda137 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Vindruvan 12

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Kungsholmstorg. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.