Kungsholmen

Kronobergsgatan 26, 1½ tr

Välplanerad 2:a anno 1908 med låg avgift och suveränt läge vid Kungsholms Strand!

Adress

Kronobergsgatan 26, 1½ tr

Rum

2

Slutpris

2 530 000 kr

Avgift

1 751 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Med suveränt Kungsholmsläge, alldeles invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen och med kort promenadavstånd till Kronobergsparken respektive Fridhemsplan, finns denna utmärkta 2:a om 45 kvm. Lägenheten har en bra planlösning och bevarar tidsenliga detaljer anno 1908 såsom stora fönsterpartier med spegelmönstrade nischer, högt i tak, dörrar med spegelmönster, parkettgolv etc. Två bra rum som efter eget tycke nyttjas som sov- respektive vardagsrum. Kök med gott om skåp och matplats för 2-3 personer. Duschrum samt separat WC. Äldre och mycket välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

– Hall med plats för förvaring i två garderober. Ljusa väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr.

– I anslutning till hallen finns separat WC med toalett och handfat. Helkaklat duschrum med klinkergolv och spotlights i tak.

– Kök med gott om skåp, diskbänk med sjösten på väggen ovan, kyl/frys, gasspis och fläkt. Matplats för 2-3 personer och ett fönsterparti med spegelmönstrad nisch.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV. Parkettgolv och fönsterparti med spegelmönstrad nisch.

– Stort sovrum med plats för rejäl dubbelsäng. Originalgarderob samt goda väggytor för ytterligare garderober. Ljusa väggar, parkettgolv och fönsterparti med spegelmönstrad nisch.

Pris: 2 450 000 kr

Månadsavgift: 1 751 kr

Andel i föreningen: 2,08000 %

Byggår: 1908

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd. Tvättstuga med två maskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt ett torkrum. Cykelställ på innergården. Mysig innergård med gemensam uteplats med grill och plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda: Elstambyte 1975. Omputsning fasad 2000. Takarbeten och rörstambytens sista etapp 2003. Renovering av fjärrvärmeanläggning 2004. Renovering av tvättstuga samt trapphus 2006. Renovering fönster 2006/2008. Nya balkonger, tvättstuga och installation av nya säkerhetsdörrar 2009. Tvättstuga 2011. Högtrycksspolning av stammar från kök och badrum 2011..

Lägenhetsnummer: 30/1103

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Roddaren 27 bildades 1917 och består av 39 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Inga beslutade avgiftsändringar finns för i dagsläget enligt föreningen. Energiprestanda 135 kWh/m² och år. Se bifogad årsredovisning för mer info. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Roddaren 27

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen vid Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenade längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.