Kungsholmen

Fridhemsgatan 29 B, 2 tr

Sekelskiftesdröm i toppskick. Stora sällskapsytor, härlig takhöjd, vackra golv och perfekt planlösning. Bäst i klassen!

Adress

Fridhemsgatan 29 B, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 450 000 kr

Avgift

1 910 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

EXTRAINSATT VISNING PÅ SÖNDAG 5/10 KL. 15.15-15.45, BUDGIVNING PÅGÅR!

Välkommen till en suverän lägenhet om 43 ljusa och ytterst välplanerade kvm i ett fantastiskt bra skick. Lägenheten har under senare tid renoverats med varsam hand och stor respekt. Högt i tak (3.05 m), generösa ljusinsläpp, vitlaserade furugolv samt snövita snickerier. Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, snyggt badrum och sovrum med plats för rejäl säng. Bra förvaring i två stora och inbyggda garderober. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.
– Utmärkt, öppet kök med gott om skåp och mycket bra förvaring. Köket renoverades 2013 Kyl/frys, spis med induktionshäll, fläkt från Thermex och varmluftsugn. Diskmaskin. Bänkskiva i svartbetsad ek.
– Underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp och snygg framtagen tegelvägg. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa, tv och matsalsbord. Rejäl inbyggd klädkammare.
– Sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring, inbyggd garderobsdel med skjutdörrar.
– Snyggt badrum 2009 med dusch samt separat WC med handfat. Helkaklade väggar med inslag av mosaik samt klinkergolv.

All el byttes i hela lägenheten 2013, ledningarna är indragna i väggarna, väggutagen är nya med dimmers på fyra ställen. 2013 byggdes även köket och samtliga ytskikt slipades och målades i hela lägenheten.

Pris: 3 450 000 kr

Månadsavgift: 1 910 kr

Andel i föreningen: 1,00000 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1903

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 57

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Energiförbrukning: 154 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: A

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: I föreningen finns 73 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 1931. Inga beslutade avgiftshöjningar. Fastigheten är välskött med bl.a. bytta V/A stammar och renoverad innergård. Inga större kommande renoveringar, löpande underhåll.

Förening: Knoppen 20

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkonger diskuteras i föreningen. Under hösten kommer en ansökan om bygglov att upprättas.

Fridhemsgatan 29 är en vacker fastighet från 1903. Gatan har än idag en avskild och särpräglat rofylld karaktär. Läget på Kungsholmen är optimalt med närhet till pulsen runt Västermalmsgallerian. Populära restauranger som Allmänna Galleriet, Mälarpaviljongen, Petite France och restaurang Kungsholmen finns i närheten. Det finns även mysiga caféer, olika träningsanläggningar, flertalet matbutiker och trendiga inredningsbutiker. Ett par minuters promenad bort nås mysiga Kungsholms Strand som kantas av den vackra strandpromenaden där många Kungsholmsbor promenerar, joggar och cyklar längs med Karlbergskanalen. Norr Mälarstrand med promenadstråk längs med Riddarfjärden, närliggande Rålambshovsparken och Kronobergsparken samt Smeduddsbadet är andra lummiga oaser och självklara favoriter under de varma sommarmånaderna. Kommunikationerna är utmärkta då Fridhemsplan är knytpunkt för ett flertal buss och tunnelbanelinjer.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.