Kungsholmen

Kungsholmsgatan 48, 1 tr.

Underbar våning som flödar av ljus o känsla!

Adress

Kungsholmsgatan 48, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

3 930 000 kr

Avgift

1 942 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Unik sekelskiftesvåning som sällan kommer ut på marknaden med underbar känsla och charm i toppskick. Optimalt läge med direkt närhet till kommunikation, shopping, natur och storstadspuls. Takhöjd på drygt 3 m, vitlaserade trägolv och 4 härliga djupa fönster i två väderstreck som ger stort ljusinsläpp. Bygglov för balkong är klart och föreningen drar igång byggnationen under våren. Trendigt kök med trivsam matplats. Här vill man bo. Perfekt för både par och singlar!

Underbar sekelskiftesvåning i bästa läge på Kungsholmen. Högt i tak (drygt 3 m), fyra djupa fönster, genomgående vita trägolv och fina sekelskiftesdetaljer som ger en trivsam känsla. Föreningen är en av Stockholms största och bygger balkonger mot innergården under våren. Här kan man bo såväl i par som singel! Här trivs man!

Välkomnande ljus hall med vitlaserade originalgolv som löper in i hela bostaden. Platsbyggd ytoptimerad hylla för till exempel skor i hallen.

Badrummet i helkaklat vitt med ljust kakelgolv. Infällbar duschvägg i klarglas. Tvättställ med mässingsdetaljer och stor spegel ovan. Handdukstork på el. Gott om förvaring med både kommod och väggskåp.

Härligt sällskapsrummet som ger både plats för soffgrupp och matsalsmöbler. Stor garderob med gott om plats för två personer och skjutdörrar som är designade att passa in i rummet.

Mindre sovrum som rymmer en 160 cm säng med ytterligare förvaringsmöjligheter. Även här följer de vita trägolven med in, och ett djupt vackert fönster med sekelskiftescharm ger ljusinsläpp.

Renoverat modernt och ljust kök med praktiska lösningar och mycket förvaring. Högt fönster med marmorskiva. Här kommer utgången finnas om köparen väljer att bygga balkong. Bänkskiva i valnöt med öppna hyllplan ovan och specialdesignad induktionshäll med kolfilterfläkt ovan. Platsbyggt skafferi som sväljer det mesta och en integrerad diskmaskin i samma stil som köksskåpen. Allt går i sekelskiftescharm med moderna inslag av koppardetaljer och all funktionalitet man kan tänkas behöva.

Läge:
———–
Underbart belägen på östra Kungsholmen med all tänkbar service runt hörnet, såsom populära restauranger och barer på Scheelegatan och Hantverkargatan, Kronobergsbadet rakt över gatan och flera gym och shoppingmöjligheter vid Fridhemsplan. Kommunikationer med buss 1 direkt mot Stureplan & tunnelbanans blåa och gröna linje inom 400 m. Shopping i Västermalmsgallerian på fem minuters promenad eller hela cityt på tio. Grönområden med Kronobergsparken, Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden finns tillgängligt inom ett par minuter.

Pris: 3 595 000 kr

Månadsavgift: 1 942 kr
I avgiften ingår värme, vatten och basutbud kabel-TV. En obligatorisk avgift om 65 kr/m utgår för internet. Driftskostnad ca 100 kr/m hemförsäkring, el ca 150 kr/m.

Andel i föreningen: 0,20498 %

Personer i hushållet: 2

Byggnadstyp: Bostadshus

Byggår: 1901

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, bastu och samlingslokal samt två stycken vindsförråd.

Renoveringar: 1992

Lägenhetsnummer: 5052 (1102)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Parkering/Bilplats: 135 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Boendeparkering på gatan för 800 kr/m går att söka via www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: http://www.jarnvagsmannen.org
Stor och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Har en fantastisk bra hemsida enl ovan. Alla stora renoveringar är gjorda. Inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen äger fyra fastigheter inom ett slutet område på attraktivt läge på Kungsholmen. Fina innergårdar och mycket välskötta fastigheter med 416 st bostadsrätter.

Det finns trevliga härliga uteplatser med sommarmöbler på innergården, tvättstuga i angränsande fastighet, bastu och två förråd. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd. Cykelparkering på innergården.

2013 Gårdsrenovering
2012 spolning av stammar.
2010 fasad.
2007 fönsterrenovering.
2007 spolning av stammar.
2001 spolning av stammar.
2000 ny fjärrvärmeanläggning.
1999 ommålning av samtliga fönster.
1999-1996 byte av tak.
1996 säkerhetsdörrar.
1993-1991 byte av VA stammar och elsystem.

Förening: HSB Brf Järnvägsmannen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät www.comhem.se

Internet: Bredband. Fast kostnad: 65 kr/mån. Leverantör: ownit.

Sammanställning: Bygglov från balkong är klart och genomröstat i föreningen. Byggstart under våren 2016 om köparen väljer att vara med. Pris ca 120.000 kr.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.