Kungsholmen

Kungsholms Strand 163, 5 tr

Underbar 2:a i fastighet från 1930. Högt och fritt läge. Strålande utsikt mot Karlbergs slott och Karlbergskanalen!

Adress

Kungsholms Strand 163, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

2 862 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara tvåa med utsikt över Karlbergskanalen mot Karlbergs slott, Vasastan och city. Lägenheten är i fint skick med charmen bevarad. Vitbetsade trägolv, spegeldörrar och vita väggar. Utmärkt planlösning med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och det välutrustade köket, rymligt sovrum och badrum med golvvärme. Det höga och fria läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ljus och rymd. Här finns även tvättmaskin och diskmaskin. Det finns dessutom en platsbyggd takhögtalare av fabrikatet Sonos. Lägenheten passar såväl singeln som paret. Hiss finns. Attraktivt läge på trivsamma Kungsholms Strand vid Karlbergskanalen, samtidigt som är det nära stadspulsen vid Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och goda kommunikationer. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Flera rymliga garderober i vitt samt en inbyggd garderob. Vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat arbetskök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, kyl och frys.

– Trivsamt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Spröjsat fönster med djupa nischer och fantastisk utsikt mot kanalen och Karlbergs slott. Vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Rofyllt sovrum med plats för säng och sängbord. Spröjsat fönster med djupa nischer. Vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Stilfullt badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och wc.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 2 862 kr

Andel i föreningen: 3,48640 %

Byggår: 1930

Lägenhetsnummer: 122

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 144 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Isbrytaren 28 registrerades 1998 och består av 26 lägenheter varav 1 är hyresrätt (dold framtida intäkt) samt 2 lokaler. Byggnaden, som är uppförd 1930, är totalrenoverad 1995 med bl.a. nya vatten- och avloppsstammar. Föreningen har renovera hissen samt åtgärda ventilationen 2016, samt kommer att se över en fönsterrenovering under 2018. Delat ägande godkänns. Inga planerade avgiftsförändringar.

Förening: Brf Isbrytaren 28

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 300 kr per månad och hemförsäkringen är cirka 100 kr per månad.

Lägenheten är i lägenhetsregistret registrerad som en 1 rok men disponeras i dagsläget som en 2 rok.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.