Kungsholmen

Creutzgatan 2, 2 tr

Underbart läge och trevlig planlösning! Toppskick!

Adress

Creutzgatan 2, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 250 000 kr

Avgift

2 137 kr/mån

Boyta

43,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en 20-tals pärla utöver det vanliga! På två trappor finns denna nyrenoverade tvåa om 43,5 kvm. Trevlig planlösning med ett stilrent och fullutrustat kök från Noblessa. Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats. Sovrum med plats för dubbelsäng samt ett toppfräscht badrum. Toppenläge i populära brf Kalkonen och intressanta kvarter på ”nya” Kungsholmen!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god plats för förvaring. Parkettgolv och väggar i vitt. Spotlights i tak.

– Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp samt matplats. Bra förvaring i anslutande klädkammare. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Kök från Noblessa i stram stilren design med skåpinredning i vitt och bänkskiva i svart granit. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande fläkt i rostfritt. Väggar i vitt och parkettgolv. Spotlights i tak.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng.

– Toppfräscht badrum med grått klinkergolv med värme och ljust kakel på vägg. Vattenfallsdusch, stilren komod och spotlights i tak.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 137 kr

Andel i föreningen: 0,17336 %

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, festlokal, gym, källarförråd, fotolabb, snickarverkstad. solarium, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Det finns två gästlägenheter som föreningens medlemmar kan hyra billigt. I föreningslokalen finns plats för ca 50 sittande gäster. Kök, bastu, dusch, jacuzzi och ett litet gym finns i anslutning till festlokalen. Ett kostnadsfritt hobbyrum med tillgång till tre snickarbänkar finns på Geijersvägen 10.

Renoveringar: Utbyte av stammar i VA kök utfördes mellan 1974-75. 1990-1993 byttes stammar för badrum.

Lägenhetsnummer: 320

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boende parkering, för mer info www.stockholmskommun.se. Garage finns i området. Nytt garage håller på att byggas i närområdet som skall rymma ca. 2 200 p-platser.

Allmänt om föreningen: http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen
Brf Kalkonen är en av HSBs äldsta och största föreningar som registrerades 1926. Föreningen består av 7 fastigheter, uppförda under åren 1926-1936, och består av 546 lägenheter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna ritades av den kände arkitekten Sven Wallander.

Antal delägare i varje bostad får högst vara två personer och minsta ägarandel är 25 % per innehavare. Juridisk person godkänns ej. För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen

Förening: HSB Brf Kalkonen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Bredbandsbolaget.

Lugnt och trevligt läge på Kungsholmen vid Thorildsplan och litet torg med T-banan precis utanför. Här bor man nära Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand med promenadstråk längs med Riddarfjärden. Med några minuters gångavstånd nås Fridhemsplan med tillgång till all tänkbar service.

Den här delen av Kungsholmen genomgår just nu stora förändringar med ombyggnationer av alla dess slag som kommer integrera Thorildsplan med övriga Kungsholmen. Bl a beläggs en ny esplanadgata längs med Lindhagensgatan, nya bostadsområden byggs i de gamla industriområdena kring Hornsberg, den nya ”Strandparken” kommer byggas från Kristinebergs IP och sträcka sig hela vägen ned till Kristinebergs Strand med båt- och badbryggor.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.