Kungsholmen

Bergsgatan 7 A, 4 tr

Sekelskiftesdröm på lugna Bergsgatan. Högst upp, optimal planlösning och toppskick!

Adress

Bergsgatan 7 A, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 050 000 kr

Avgift

1 595 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till Bergsgatan och detta suveräna läge mellan Kungsholmstorg, Rådhuset och Kungsholms kyrka! Högst upp i fastigheten finns denna fina sekelskifteslägenhet av allra bästa slag som på senare tid renoverats till toppskick. Här samsas bevarad charm och vackra detaljer anno 1905 såsom bl a fina trägolv, högt till tak om ca 3,20 meter, spegeldörrar, snövita snickerier och stora fönsterpartier med stilren design, vitmålade väggar och tak samt moderna inredningsdetaljer. Lägenheten är ytterst effektiv och välplanerad för två personer med toppfräscha ytskikt, vardagsrum med plats för såväl matplats som soffa och ett stilrent kök. Badrum av högsta klass och ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng.

Denna grymt fina lägenhet i kombination med toppläget på Kungsholmen är svårslaget och gör detta till ett boende många väntat på!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i en platsbyggd garderob samt en anslutande klädkammare. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl matplats som soffa. Tack vare takhöjden om 3,20 meter, de stora fönsterpartiet och det höga läget känns ljuset alltid närvarande. Snygg fondtapet och övriga väggar i vitt. Furugolv.

– Snyggt kök i stilrent högblankt vitt med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Heltäckningsmatta och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med hotellkänsla. Italiensk kalksten i ljus ton på väggar och klinker med golvvärme. Utrustat med stilren kommod, duschväggar, vattenfallsdusch, spotlights i tak samt inbyggda högtalare.

Pris: 2 775 000 kr

Månadsavgift: 1 595 kr

Andel i föreningen: 1,76800 %

Byggår: 1905

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga samt trevlig innergård med möjlighet till grillning sommartid.

Renoveringar: Rörstambyte, en del byttes 1986, andra 2002. Byte av elstigare 2002. Omläggning av tak, omputsning av fasad, ommålning av trapphus samt målning av fönster 2003. Spolning av stammar 2011.

Lägenhetsnummer: 1401 (6)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 4.

Parkering/Bilplats: 3 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. För mer info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Bananen 7 förvärvade fastigheten år 2000 och upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Bananen 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Lägenheten är belägen på en attraktiv del av Kungsholmen, vid Kungsholmstorg. Ett rikt utbud av restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Du tar dig lätt till Arlanda med tåg, bussar och Arlandabanan. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Norr Mälarstrand med vackra promenadvägar mot Rålambshovsparken ligger ett kort stenkast bort. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.