Kungsholmen

Kungsholmsgatan 15, 5 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Kungsholmsgatan 15, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 334 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton. Utrymme för avhängning och mycket god förvaring i form av en anslutande walk-in-closet.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster ger ett härligt ljus. Utgång till balkong i söderläge mot lugn innergård.

– Kök i stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt ovansittande fläkt i rostfritt. Barbord med plats för 4 personer.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt mindre förvaringsdel.

– Toppfräscht helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Svart klinker med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vägghängd WC, vattenfallsdusch samt handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 334 kr

Byggår: 1936

Övriga byggnader/utrymmen: På 1 tr finns ett lägenhetsförråd om ca 3 kvm samt tvättstuga (renoverad -06) med två maskiner, tumlare, torkskåp samt kallmangel. I entréplanet finns soprum med sopsortering inkl plats för grovsopor samt cukelförråd. Cyklar kan även placeras under tak på gården.

Renoveringar: Fastigheten renoverades 1983 inkl stambyte. Under 2008 utfördes en större renovering av gården.

Lägenhetsnummer: 1501

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Parkering/Bilplats: Sedvanlig "boendeparkering" gäller i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se). Boendeparkering kostar f n 700 kr/mån alternativt 40 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Föreningen som förvärvade fastigheten 2003 omfattar 33 bostadslägenheter samt 2 st lokaler.

Förening: Brf Diamanten 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i söderläge mot lugn innergård.

Härligt läge på Kungsholmen. I kvarteren finns ett rikt utbud av restauranger, små caféer och trendiga butiker som skapar en trevlig inramning kring boendet. Nära till parkmiljö och promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång längre ned på gatan. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlandabanan. Fräscht och modernt parkeringshus finns i rådhuskvarteret. Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand ligger ett stenkast bort. Ytterligare några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära parkområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.