Kungsholmen

Sysslomansgatan 8, 3 tr

Funkispärla med härligt parkläge, strålande ljusinsläpp och solig balkong i väster. Smart mini-2:a i drömskick med alla rätt! Bredband ingår i avgift.

Adress

Sysslomansgatan 8, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

2 059 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

I välvårdad och för området klassisk funkisfastighet anno 1938, finns denna fantastiskt fina och stilrena lägenhet, en suverän ”mini-2:a” som på senare tid smakfullt renoverats till toppskick. Samtidigt har den genuina och tidsenliga funkischarmen varsamt bevarats med originaldetaljer såsom fiskbensparkett, vita dörrar och snickerier, sober färgsättning och stort burspråksparti med utgång till balkong i väster m.m.

Lägenheten är högt belägen och har en extremt bra planlösning som är öppen och strålande ljus men ändå maximalt funktionell som en riktig 2:a för två personer. Tack vare en smart byggd sovrumsdel med dörr och glasparti för ljusinsläpp så får man på ett utmärkt sätt plats för säng om 140 cm (större om man tar bort befintliga garderober). Härliga, öppna sällskapsytor i ett rejält och fullutrustat kök i minimalistisk design och ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Här finns utgång till balkongen i väster med fri parkutsikt och underbar sol mellan ca kl 12-18 på sommaren. Balkongen ger verkligen ett extra uterum som förenar ute med inne. Toppfräscht helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Hall med dold förvaring för kläder, skor etc i rejäl skjutdörrsgarderob.

Välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna gjorda. Medlemmarna har tillgång till en stor gemensam takterrass med underbar utsikt och en övernattningslägenhet som kan hyras. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv (grundutbud).

Välkommen till trevliga Sysslomansgatan och detta suveräna Kungsholmsläge invid Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Samtidigt med bekvämt promenadavstånd till Fridhemsplan, Kungsholmstorg och Stockholm city.

– Hall med dold förvaring för ytterkläder, skor etc i en rejäl skjutdörrsgarderob som går från golv till tak. Vitmålade väggar och svart klinkergolv. Säkerhetsdörr.

– Toppfräscht och helkaklat badrum med klinkergolv, duschhörna, WC, handfat med infälld spegel ovan, handdukstork samt förvaringshylla ovan dörr samt under handfat.

– Kök i stram, minimalistisk design med god förvaring draglådor och skåp i dubbla rader mot tak. Rejäla arbetsytor och matplats för 5-6 personer. Kyl och frys, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin och dubbla ugnar. Svart klinkergolv.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Här finns ett stort fönsterparti med utgång till balkong i väster med fri parkutsikt och sol mellan ca kl 12-18. Oljad fiskbensparkett, vitmålade väggar och en garderob.

– I anslutning till vardagsrummet finns ett smart byggt sovrum med dörr och glasparti för ljusinsläpp. Här finns två garderober och plats för säng om 140 cm (större om man tar bort befintlig garderob). Det finns även väggfast förvaring ovanför sängen. Oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 2 059 kr

Andel i föreningen: 1,42582 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd tillhörande lägenheten. I samma fastighet finns ett cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga (tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum), övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100 kr/natt samt tillgång till en gemensam härlig takterrass som kan bokas med utemöbler och grill.

Renoveringar: 2012 renoverades husets fasad, tak samt balkonger. 2012 byte av fönster och balkongdörrar. 2008 renoverades hissen. 2006 genomfördes stambyte i kök och badrum, byte av elstigarna samt renovering av tvättstugan.

Lägenhetsnummer: 34 (1304)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 8.

Energiförbrukning: 142 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan, www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Hemmet 17 bildades 1999 och man förvärvade fastigheten 2000. Av föreningens 62 lägenheter är 3 st hyresrätter (dolt kapital). Det finns även 2 st lokaler, varav en nyligen sålts/upplåtits till bostad och inbringade ca 3.100.000:- till föreningen. Föreningens ekonomi är välskött med låg skuldsättning och den stärktes ytterligare tack vare denna försäljning.

Förening: Brf Hemmet 17

TV: Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband via ComHem. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i väster med parkutsikt samt sol mellan ca kl 12-18 på sommaren.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.