Kungsholmen

Gambrinusgatan 5, 1,5 tr

Drömtvåa om 41 kvm. Stilren design och optimal planlösning!

Adress

Gambrinusgatan 5, 1,5 tr

Rum

2

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

2 160 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa om 41 kvm. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Fullutrustat kök i stilren design. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober samt plats för ytterligare förvaring gör att 2 personer med lätthet kan bo här.

Lugnt och härligt område i hjärtat av Kungsholmen med bara ett stenkast från vackra Norr Mälarstrand med caféer, restauranger och underbara Rålambshovsparken. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av tre garderober. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. I anslutning finns en platsbyggd matplats. Spotlights i tak.

– Kök i stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt ovansittande fläkt i rostfritt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i form av en garderob samt plats för ytterligare garderober alt byråer. Fondvägg.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vägghängd WC, duschväggar samt handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 160 kr

Andel i föreningen: 2,82000 %

Byggår: 1931

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga på vinden med 2 tvättmaskiner samt torktumlare och torkskåp. Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.

Renoveringar: Fasaderna renoverade i början av 2000-talet. Avloppsstammar delvis utbytta.

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Nej

Våning: 1.5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Gambrinus förvärvade fastigheten under 2010. Föreningen består av 1 flerbostadshus med totalt 32 lägenheter, varav 26 upplåts med bostadsrätt, 6 med hyresrätt och 1 lokal samt 1 garage.

Förening: Brf Gambrinus 5

Här bor du med ett härligt läge i hjärtat av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och närhet till Kungsholmstorg. Även Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Kronobergsparken finns inom räckhåll. Här är utbudet av restauranger, caféer, butiker m.m. mycket gott såsom bl a den populära Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda och består av T-bana Rådhuset och flertalet innerstadsbussar. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholm city och T-centralen och för bilburna nås Essingeleden på bara några minuter. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.