Kungsholmen

Fridhemsgatan 6

20-tals dröm i toppskick. Låg avgift och öppen planlösning!

Adress

Fridhemsgatan 6

Rum

2

Slutpris

2 600 000 kr

Avgift

1 257 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 40 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Vackra 20-talsdetaljer i form av generösa ljusinsläpp, djupa fönsternischer och härlig takhöjd. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Fullutrustat kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober samt plats för ytterligare byråer gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Välskött förening med låga månadsavgifter. I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-tv samt bredband 100 Mbit/s.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Väggar i ljus ton och klinker på golv.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här finns gott om plats för såväl matbord för 4-6 personer som soffa. Fina furugolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med mörk mosaik ovan arbetsytor och granitbänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, gashäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Mycket god förvaring i fyra garderober samt plats för ytterligare byråer. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum med klinker i blå ton på golv och ljust kakel på väggar. Utrustat med duschkabin samt stilren kommod.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 257 kr

Byggår: 1923

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Gemensam tvättstuga finns i samma fastighet. Mysig innergård med utemöbler sommartid.

Renoveringar: Tak: 1999/00 Reparation, målning Tvättstuga: 2000/01 Ny torktumlare; övrig översyn Rökgångar: 2001 Tätning Fasad: 2002 Reparation, målning Stambyte: 2003/04 Byte vatten-/avloppsstammar, el.stigare. Renovering badrum. Stuprör: 2005 Värmeledningskabel installerad i stuprör på gårdssidan. Trapphus: 2005 Ommålning väggar och tak, golvslipning, inläggning av mattor samt renovering av hissar inkl. ommålning och nytt golv. Byte takarmaturer. Installation nya portar. Nya lyktor vid entréer. Byte av lägenhetsregister. Tvättstuga: 2006 Inköp av 2 nya tvättmaskiner och 1 mangel Ventilation: 2006 (OVK-besiktning) Värmesystem: 2007 Ny värmecentral Balkonger: 2008 Tätning och ny trall på kungsbalkonger Tak 2008 Statusbesiktning utförd Värmesystem: 2008/09 Nya termostater/injustering radiatorer Tvättstuga: 2009 Byte av torkskåp Hyreslägenhet: 2010 Renovering o upprustning Trädgård: 2010/11 Upprustning av trädgård mot Fridhemsg. Utvändig målning: 2010/11 Fönster o dörrar mot innergård

Lägenhetsnummer: 4 (1001)

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Vapensmeden 7 bildades 1996 och består av 36 bostadsrätter och 1 hyresrätt.

Förening: Brf Vapensmeden 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i månadsavgiften.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.