Kungsholmen

Wargentinsgatan 5 B, 1,5 tr

OBS!! SÅLD INNAN VISNING. Funkispärla i toppskick med härligt hörnläge och suverän planlösning!

Adress

Wargentinsgatan 5 B, 1,5 tr

Rum

2

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

2 317 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Invid Rådhuset, Kronobergsparken och med promenadavstånd från Kungsholmstorg, kort och gott, med drömläge i hjärtat av Kungsholmen, finns denna optimala tvåa om 40 kvm. Hörnlägenhet med suverän planlösning som flödar av ljus, perfekt för två personer. Sobra kulörer, tidlös design, smarta funktionslösningar och bevarade ursrprungsdetaljer som spegelmönstrade dörrar, snövita snickerier och furugolv m.m. Snyggt kök i vitt med oljade träbänkar som öppnar upp mot lättmöblerat vardagsrum med sällskapsyta. Här får du plats med både soffa och matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nyrenoverat badrum. Goda kommunikationer med tunnelbana, buss och endast en kort promenad bort till T-centralen. Välkommen till välskötta och populära Brf Järnvägsmannen!

Hall med plats för ytterkläder och skor. Nymålade väggar i Stockholmsvitt och vitbetsade furugolv. Här finns även en inbyggd garderob i orginal.

I anslutning till hallen finns ett toppfräscht helkaklat badrum renoverat 2011 med dusch, handfat, handdukstork och wc. Till vänster innanför dörren finns även gott om förvaring i form av ett högskåp.

Snyggt kök i vitt som via spegelmönstrade skjutdörrar öppnar upp mot vardagsrum. Köket har gott om skåp (infällda spotlights under ovanskåp), bra arbetsyta med kakel ovan oljad bänkskiva och maskinell utrustning från 2005 såsom gasspis i rostfritt, kyl, frys och spisfläkt. Nygjorda vitbetsade furugolv, stockholmsvita väggar och ett fönster.

Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för såväl soffgrupp som matplats. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus, nya vitbetsade furugolv och stockholmsvita väggar.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust randiga tapeter och vitbetsade furugolv. Stort fönsterparti och rymlig inbyggd garderob även här.

Pris: 2 400 000 kr

Månadsavgift: 2 317 kr

Andel i föreningen: 0,24250 %

Byggår: 1938

Renoveringar: 1991-1993 byte av V/A-stammar och elsystem. 1996-1999 byte av tak. 1995-1999 ommålning av samtliga fönster, 1996 installerades säkerhetsdörr. 2000 ny fjärrvärmeanläggning. 2001 och 2007 spolning stammar. 2006-2007 fönsterrenovering. Fasad 2010. 2012 skall gårdsbjälklaget renoveras.

Lägenhetsnummer: 106

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: 135 garageplatser med separat kö. Under kvarteret finns ett stort garage som föreningen hyr ut i sin helhet till HSB Fastighets AB Kontorshuset. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Uthyrning / Frågor: Mikael Johansson HSB Fastighets AB Telefon 08-785 30 08

Allmänt om föreningen: Brf Järnvägsmannen äger fyra hus, varav det äldsta är byggt 1901 och de övriga tre stod färdiga 1933. Föreningen är äkta och består av 416 bostadsrätter och 23 hyreslokaler.

Besök gärna föreningens hemsida på www.jarnvagsmannen.org.

Förening: Brf Järnvägsmannen i Stockholm

TV: Kabel-tv via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget eller ComHem. Det kommer ske en gruppanslutning av alla föreningens hushåll till bredbandsuppkoppling med en hastighet av 100/100 Mb/s via Ownit. Den 31 januari 2012 skall alla hushåll anslutas. Kostnaden för uppkopplingen blir 65:-/månad och hushåll, vilket debiteras som en separat post på avgiftsavin.

Superläge på Kungsholmen nära Kronobergsparken. Här är det närhet till allt såsom kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, affärer, butiker, Kungsholmstorg med trevligt restaurangstråk längs med Scheelegatan, Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden samt ett stenkast till Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan med trendbutiker och stora mataffärer.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.