Kungsholmen

Wargentinsgatan 5 B, 1 ½ tr.

Funkispärla i toppskick med härligt hörnläge och suverän planlösning! Stilrent och snyggt!

Adress

Wargentinsgatan 5 B, 1 ½ tr.

Rum

2

Slutpris

2 470 000 kr

Avgift

2 250 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Drömboende i hjärtat av Kungsholmen! Invid Rådhuset, Kronobergsparken och med endast ett stenkast från Kungsholmstorg finns denna hörnlägenhet i toppskick. Suverän planlösning som flödar av ljus från stora fönster. Sobra kulörer, stram och tidlös design, smarta funktionslösningar och bevarade ursrprungsdetaljer som spegelmönstrade dörrar, snövita snickerier och furugolv m.m. sätter läcker prägel på lägenheten. Snyggt och stilrent kök i vitt med oljade träbänkar som öppnar upp mot lättmöblerat vardagsrum med härlig sällskapsyta. Här får du plats med både soffa och matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fräscht kaklat badrum. Välskötta och mycket populära brf Järnvägsmannen!

Hall med plats för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och vitsåpat trägolv. Här finns även en garderob.

I anslutning till hallen finns ett fräscht kaklat badrum med badkar, handfat, handdukstork och toalett.

Härlig sällskapsyta med nytt, stilrent och snyggt kök i vitt som via spegelmönstrade skjutdörrar öpnnar mot vardagsrum. Köket har gott om skåp, bra arbetsyta med kaklad vägg ovan och maskinell utrustning från 2005 såsom gasspis i rostfritt, kyl, frys och spisfläkt. Vitsåpat trägolv, vitmålade väggar och ett fönster.

Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa och matbord. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus, vitsåpat trägolv samt vitmålade väggar och tak.

Bra sovrum med plats för dubbelsäng, oljat trägolv, vitmålade väggar och tak, ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus samt garderob i original. Dessutom finns möblerbar yta för en byrå, ett datorbord eller dylikt.

Pris: 1 790 000 kr

Månadsavgift: 2 250 kr

Andel i föreningen: 0,25240 %

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, festlokal och sju tvättstugor Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Renoveringar: 1991-1993 byte av V/A-stammar och elsystem. 1996-1999 byte av tak. 1995-1999 ommålning av samtliga fönster, 1996 installerades säkerhetsdörr. 2000 ny fjärrvärmeanläggning. 2001 och 2007 spolning stammar. 2006-2007 fönsterrenovering. Just nu pågår en fasadrenovering på fastigheten och denna del är färdigställd.

Lägenhetsnummer: 106

Hiss: Ja

Våning: 1.5

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: 135 garageplatser med separat kö. Under vårt kvarter finns ett stort garage som föreningen hyr ut i sin helhet till HSB Fastighets AB Kontorshuset. Det finns möjlighet att hyra garageplats genom dem och för närvarande är kostnaden 2250 kr i månaden. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Uthyrning / Frågor: Mikael Johansson HSB Fastighets AB Telefon 08-785 30 08

Allmänt om föreningen: Brf Järnvägsmannen äger fyra hus, varav det äldsta är byggt 1901 och de övriga tre stod färdiga 1933. Föreningen är äkta och består av 416 bostadsrätter och 23 hyreslokaler.

Besök gärna föreningens hemsida på www.jarnvagsmannen.org.

Förening: Brf Järnvägsmannen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-tv via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget eller ComHem.

Superläge på Kungsholmen nära Kronobergsparken. Här är det närhet allt såsom kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, affärer, butiker, Kungsholmstorg med trevligt restaurangstråk längs med Scheelegatan, Norr Mälarstrand med strandpromenade längs Riddarfjärden samt ett stenkast till Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan med trendbutiker och stora mataffärer.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.