Kungsholmen

Kungsbro Strand 21, 3 tr

Suverän planlösning,toppskick och balkong i högt och fritt läge!

Adress

Kungsbro Strand 21, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 409 kr/mån

Boyta

39,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en optimalt planerad tvåa om 39,5 kvm. Lägenheten är i toppskick med balkong i högt och fritt läge med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats för 4-6 personer. Trevligt kök med serveringsskåp i orginal. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt mindre förvaringsdel. Toppfräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i 3 inbyggda garberdober.

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till allt och 5 minuters promenad till centralen/city. Dessutom nära parkmiljö vid Kungsholms kyrka, Norr Mälarstrand och promenadstråken längs Klara sjö och Riddarfjärden. Välkommen till ett hem för den trendmedvetne!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och laminatgolv. Utrymme för avhängning och god förvaring i form av en garderob med tillhörande överskåp.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Stort fönster ger ett härligt ljus. Vita väggar och parkettgolv.

– Trevligt kök med serveringsskåp i orginal. Gott om avställningsytor samt förvaringsutrymmen. Ljusa köksluckor och grått kakel i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt rostfri spisflökt. Vita väggar och laminatgolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt mindre förvaringsdel alternativt arbetshörna. Utgång till balkong i högt och fritt läge med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Förvaring i form av en inbyggd garderob. Vita väggar och parkettgolv.

– Toppfräscht badrum med snyggt klinkergolv och vitt kakel på vägg. Stilrent handfat och platsbyggd badrumsmöbel i ek.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 409 kr

Andel i föreningen: 0,10100 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 4 stora tvättstugor i föreningen. 2 av dessa är helt nybyggda och toppfräscha med hög standard och nya kompletta maskinparker. Dessutom finns flera s k spontanmaskiner med tillhörande torktumlare. Bokning sker via digitalt bokningssystem. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen att nyttja för medlemmarna. – Festlokal: Föreningen har en trevlig nyligen renoverad festlokal med fullt utrustat kök, vilken går att hyra för f n 500 kr/dygn. För mer information se bilderna. – Gästlägenheter: Föreningen har två övernattningslägenheter, varav en nyrenoverad, som medlemmarna kan hyra för f n 400 kr/dygn. – Takterrasser: Det finns flera takterrasser med härlig vidsträckt utsikt över Stockholms innerstad och vatten. Dessa har utemöbler och grillar och får utnyttjas fritt av föreningens medlemmar. De är belägna på Kungsbro Strand och Kungsholmsgatan. – Grillplats: På gården mellan Kungsbro Strand 19 och 21 finns en grillplats för föreningens medlemmar. Där finns också möjlighet att spela boule och schack. – Soprum: Det finns sopnedkast för hushållssopor i trappuppgångarna. För mer skrymmande sopor eller återvinning finns särskilt grovsoprum. EL: Föreningen upphandlar mycket fördelaktiga hushållselpriser till medlemmarna. Den enskilde medlemmen slipper även den fasta abonnemangskostnaden. Varje lägenhet har separat elmätare, vilket innebär att ni endast betalar för er faktiska förbrukning. Priset är förmånligt och är möjligt genom ett kollektivt tecknat avtal mellan föreningen och Telge Energi.

Renoveringar: Gjorda renoveringar och åtgärder är bl a: – Utbyte av avloppsstammar i lägenheterna i slutet på 70-talet. – Högtrycksspolning av stammar -02 – Nya ljuddämpande isolerglasfönster och fönsterbågar -94 – Utbyte av elstigare/elanläggningar -98 – Renovering av tak och takterrasser 2000-2002 – Renovering av hissar/hissmaskiner 2000-2002 – Entréer. Byte till entrépartier i ek, nya armaturer och sittbänkar -2005 – Nybyggnad av tvättstugor -2003/-04 (på Kungsbro Strand och Kungsklippan). Två nyrenoverade tvättstugor finns på Pipersgatan. – Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är utförd – Ommålade trapphus – 2007-2008 (gällande Pipersgatan). – Påbörjad fasadrenovering och färgning 2009. Pipersgatan 16 och 18 stod klara under vintern 2009, Kungsholmsgatan hösten 2009. – Gasförsörjning till berörda lägenheter har genomförts 2008.

Lägenhetsnummer: 0712

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: Föreningen har både garage- och parkeringsplatser att hyra ut till medlemmar. Till dessa är det kö. I övrigt gäller sedvanlig "boendeparkering" i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se). Boendeparkering kostar f n 600 kr/mån alternativt 40 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: http://www.kungsklippan.se
Brf Kungsklippans fastigheter byggdes mellan 1934-38 och består av 1032 bostadsrätter och ett 60-tal lokaler. Inga stora framtida kommande renoveringar/projekt på gång. Förening med stabil ekonomi som förstärkts ytterligare tack vare alla de vinstgivande försäljningar av föreningens egna lägenheter som byggts om från lokaler till fina bostäder. Föreningen upphandlar mycket fördelaktiga hushållselpriser till medlemmarna. Varje lägenhet har separat elmätare, vilket innebär att medlemmen endast betalar för er faktiska förbrukning.

2013 byttes elmätarna i lägenheterna.
2013 OVK undersökning genomfördes.
2008-2013 fasaderna och vissa takterrasser renoverades
2008 trapphus och entréer renoverades
2006 byggdes åtta nya lägenheter på Kungsklippan 22
2005 installerades nya entrédörrar i ek.
2003-2009 tvättstugorna fräschades upp
2003 nya elcentraler och nytt låssystem
2003 samtliga entréer målades
2002 spolades horisontella VA stammarna
2002 Ny undercentral för fjärrvärme
2000-2002 renoverades tak och takterasser. Hissarna renoverades.
1978-1980 byttes samtliga vertikala VA stammar

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Fräscht renoverad tvättstuga med fyra tvätt/torkmaskiner samt två torkskåp finns i huset. Ytterligare fyra tvättstugor i föreningen. Dessutom finns flera s k spontanmaskiner med tillhörande torktumlare. Bokning sker via digitalt bokningssystem.

I föreningen finns flera gemensamma utrymmen att nyttja för medlemmarna. Takterrasser med grillar och utemöbler, bl.a. i denna port. Festlokal med fullt utrustat kök, hyra fn 500 kr/dygn. Fyra övernattningslägenheter, varav en nyrenoverad, fn 400-500 kr/dygn. Sopnedkast i trappuppgångarna. För mer skrymmande sopor eller återvinning finns särskilt grovsoprum. Även flera cykelrum finns att tillgå.

Förening: Brf Kungsklippan i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 1032

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem alt. Ownit.

Mycket attraktivt område med närhet till promenadstråk längs Kungsholmens stränder samt Kungsholmstorgs serviceutbud. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan alldeles runt knuten, ett flertal busslinjer samt några minuter till T-centralen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.