Kungsholmen

Stagneliusvägen 23, 5 tr

Drömtvåa i toppskick och optimal planlösning. Balkong med utsikt över Kungsholmen!

Adress

Stagneliusvägen 23, 5 tr

Rum

2

Slutpris

1 990 000 kr

Avgift

2 725 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till denna pärla om 38 optimalt planerade kvm belägen på 5 tr med utsikt över Kungsholmen. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Här finns plats för såväl soffdel samt matplats. Balkong i högt och fritt läge med förmiddagssol. Kök i stilren och exklusiv design och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig inbyggd garderob samt en klädkammare gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Missa inte denna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i en dubbelgarderob med tillhörande överskåp. Ljust klinkergolv och vita väggar.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl soffdel samt matplats. Utgång till balkong i högt och fritt läge med förmiddagssol. Mattlackat ekparkettgolv och vita väggar.

– Kök i stilren design med skåpinredning i högblankt vitt och mörkt kakel i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt spisfläkt. Spotlights i tak. Mattlackat ekparkettgolv.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i anslutande klädkammare. Mattlackat ekparkettgolv och vita väggar.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med tvättmaskin från Cylinda.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 725 kr

Byggår: 1937

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns i fastigheten. Tvättstuga i samma fastighet med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 torkrum. I föreningen finns även en gästlägenhet, en föreningslokal samt en bastu. Högst upp i fastigheten finns en stor takterrass i västerläge.

Renoveringar: 1988 genomfördes en omfattande renovering. Den bestod bl a i utbyte av samtliga vatten- och avloppsledningar samt all elinstallation. De gamla tvåglasfönstren byttes ut till moderna treglasfönster. Trapphus, portar, hissar, balkonger och tvättstugor rustades upp.

Lägenhetsnummer: 181

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 6

Allmänt om föreningen: I bostadsrättsföreningen Bäckahästen ingår 191 lägenheter och 4 lokaler.

Förening: Brf Bäckahästen

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Tele2.

Sammanställning: Balkong i högt och fritt läge med förmiddagssol. Föreningen har även en stor takterrass i bästa västerläge.

Härligt, ostört och eftersökt läge i Fredhäll, ett stenkast från vatten, badklippor och Fredhällsbadet. Solstugans unika uteservering med utsikt över inloppet till Stockholm samt flertalet kvarterskrogar och mysiga caféer samsas med frisör, kiosk, Systrarnas grill, galleri och matbutiker. Trevliga Fredhäll har även två båtklubbar som passeras längs den vackra strandpromenaden.

Tunnelbanans gröna linje och station Thorildsplan utgör tillsammans med buss 1, 49 samt 62 den kollektiva trafiken från Fredhäll. Från Västerbroplan, några minuters promenad bort, ansluter bl.a. buss nummer 4 och 40.

Här finns även nyrenoverad matvarubutik med gediget utbud, bankkontor, frisör, Systembolaget, Svensk Kassaservice samt välsorterad tobakshandlare med post och paketutlämning. Sushi och populär asiatisk restaurang passeras på väg ned till Rålambshovsparken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.