Kungsholmen

Kungsbro Strand 21, ½ tr.

Drömtvåa med suverän planlösning och toppskick!

Adress

Kungsbro Strand 21, ½ tr.

Rum

2

Slutpris

2 250 000 kr

Avgift

2 211 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till en optimalt planerad tvåa om 36 kvm i toppskick.
Vardagsrum i halvöppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Välutrustat kök med gott om förvaring samt arbetsytor. Vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats för 4 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt mycket goda förvaringsmöjligheter i form fyra garderober i rymlig hall. Fräscht helkaklat badrum.

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till allt och 5 minuters promenad till centralen/city. Dessutom nära parkmiljö vid Kungsholms kyrka, Norr Mälarstrand och promenadstråken längs Klara sjö och Riddarfjärden. Välkommen till ett hem för den trendmedvetne!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och ljust klinkergolv. Mycket bra förvaring i form av fyra garderober.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i halvöppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Plats för såväl soffgrupp som matplats för 4 personer. Stort fönster ger ett härligt ljus. Vita väggar och laminatgolv.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt med bra förvaring samt avställningsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt spisfläkt. Väggar i ljus ton och ljust klinkergolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Laminatgolv.

– Fräscht badrum med klinkergolv och ljust kakel på vägg. Utrustat med stilren komod.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 211 kr

Andel i föreningen: 0,08900 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 4 stora tvättstugor i föreningen. 2 av dessa är helt nybyggda och toppfräscha med hög standard och nya kompletta maskinparker. Dessutom finns flera s k spontanmaskiner med tillhörande torktumlare. Bokning sker via digitalt bokningssystem. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen att nyttja för medlemmarna. – Festlokal: Föreningen har en trevlig nyligen renoverad festlokal med fullt utrustat kök, vilken går att hyra för f n 500 kr/dygn. För mer information se bilderna. – Gästlägenheter: Föreningen har två övernattningslägenheter, varav en nyrenoverad, som medlemmarna kan hyra för f n 400 kr/dygn. – Takterrasser: Det finns flera takterrasser med härlig vidsträckt utsikt över Stockholms innerstad och vatten. Dessa har utemöbler och grillar och får utnyttjas fritt av föreningens medlemmar. De är belägna på Kungsbro Strand och Kungsholmsgatan. – Grillplats: På gården mellan Kungsbro Strand 19 och 21 finns en grillplats för föreningens medlemmar. Där finns också möjlighet att spela boule och schack. – Soprum: Det finns sopnedkast för hushållssopor i trappuppgångarna. För mer skrymmande sopor eller återvinning finns särskilt grovsoprum. EL: Föreningen upphandlar mycket fördelaktiga hushållselpriser till medlemmarna. Den enskilde medlemmen slipper även den fasta abonnemangskostnaden. Varje lägenhet har separat elmätare, vilket innebär att ni endast betalar för er faktiska förbrukning. Priset är förmånligt och är möjligt genom ett kollektivt tecknat avtal mellan föreningen och Telge Energi.

Renoveringar: Gjorda renoveringar och åtgärder är bl a: – Utbyte av avloppsstammar i lägenheterna i slutet på 70-talet. – Högtrycksspolning av stammar -02 – Nya ljuddämpande isolerglasfönster och fönsterbågar -94 – Utbyte av elstigare/elanläggningar -98 – Renovering av tak och takterrasser 2000-2002 – Renovering av hissar/hissmaskiner 2000-2002 – Entréer. Byte till entrépartier i ek, nya armaturer och sittbänkar -2005 – Nybyggnad av tvättstugor -2003/-04 (på Kungsbro Strand och Kungsklippan). Två nyrenoverade tvättstugor finns på Pipersgatan. – Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är utförd – Ommålade trapphus – 2007-2008 (gällande Pipersgatan). – Påbörjad fasadrenovering och färgning 2009. Pipersgatan 16 och 18 stod klara under vintern 2009, Kungsholmsgatan hösten 2009. – Gasförsörjning till berörda lägenheter har genomförts 2008.

Lägenhetsnummer: 674

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Parkering/Bilplats: Föreningen har både garage- och parkeringsplatser att hyra ut till medlemmar. Till dessa är det kö. I övrigt gäller sedvanlig "boendeparkering" i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se). Boendeparkering kostar f n 600 kr/mån alternativt 40 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: De fastigheter som ingår i Kungsklippan byggdes mellan 1934 och 1938 med HSB som byggherre och Sven Wallander som arkitekt. Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1018 bostadsrätter och ett 60-tal lokaler. Fyra hus ligger nere vid stranden, fyra uppe på Kungsklippan, två på Pipersgatan och tre på Kungsholmsgatan. Styrelsen arbetar kontinuerligt med att ställa i ordning friställda utrymmen som kan ge framtida intäkter. Inga planerade avgiftshöjningar finns, avgifterna höjdes senast januari 2011.

Förening: Brf Kungsklippan i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Mycket attraktivt område med närhet till promenadstråk längs Kungsholmens stränder samt Kungsholmstorgs serviceutbud. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan alldeles runt knuten, ett flertal busslinjer samt några minuter till T-centralen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.