Kungsholmen

Industrigatan 7 A, 2 tr

Härlig balkong i söderläge mot tyst innergård. Allt i toppskick!

Adress

Industrigatan 7 A, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 360 000 kr

Avgift

2 812 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Härlig fin bostad i trendiga kvarter på Kungsholmen med solig balkong mot tyst innergård och allt i toppskick. Måste upplevas!

Underbar funkisbostad i högt ljust läge med solig södervänd balkong mot tyst innergård. Denna 2:a är perfekt belägen på lugna Industrigatan med grönska och Karlbergskanalen samt Västermalmsgallerians och Fridhemsplans utbud runt hörnet.

Säkerhetsdörr.

Välkomnande ljus och rymlig hall med två inbyggda garderober samt överskåp. Fondvägg i tapet i mintfärger. Vitt skoskåp lämnas. Svart klinkergolv.

Stort, ljust och lättmöblerat rum i vitt varav en målad fondvägg i mint. Vacker fiskbensparkett i original. Utgång till solig balkong mot tyst innergård och med sol hela dagen. Generösa fönsterytor som ger ett vackert ljusinsläpp. Stenskiva under. Tre garderober med spegelglas lämnas.

Stiligt vitt kök med vita högblanka luckor. Ekskiva på ena sidan och bänk i rostfritt stål på andra sidan. Integrerad kyl, frys, gasspis, fläkt, och diskmaskin samt gott om förvaringsskåp. Över arbetsytorna sitter ljusblå glasmosaik. Svart klinkergolv.

Sovrum i vitt med stora höga fönster mot tyst innergård. Säng om 1,40. Fönsterparti med vita rullgardiner som lämnas.Laminatgolv i ek. En fondvägg i ljusbeigt. Ingång från vardagsrummet.

Helkaklat duschrum i vitt med klarrött glasmosaikgolv med golvvärme.
Duschhörna med två glasdörrar, wc, handdukstork på el, spegelskåp och med ett vitt tvättställ under. Spotlights i tak. Framdraget för tvättmaskin.

Läge:
————-
Bästa knytpunkten i Stockholm med hela Fridhemsplan runt hörnet. Här når man två tunnelbanelinjer, den gröna- och blå linjen samt ett flertal innerstadsbussar. Ni har även Västermalmsgallerian och många restauranger samt caféer runt hörnet. Lätt att komma ut på Essingeleden och E4:an för den bilburne. Grönområden hittar Ni också nere vid Karlbergskanalen med utomhus träningscamp, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Många gym finns även inom gångavstånd.

Pris: 2 360 000 kr

Månadsavgift: 2 812 kr

Andel i föreningen: 2,70480 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Övrigt: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 480 kr/mån

Byggår: 1941

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med 2 maskiner.

Lägenhetsnummer: 21 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 138 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser. Går att hyra för 1 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Välskött och bra bostadsrättsförening med 33 lägenheter i ett toppläge på Kungsholmen. Alla stora renoveringar gjordes 2004 såsom stammar och elstigar.

Förening: Brf Gulblomman

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 33

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se. Ingår ej.

Internet: Leverantör: www.comhem.se. Ingår ej.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.