Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 52, 3 tr.

Underbar mini 2:a i drömskick med den äldre charmen väl bevarad. Här trivs man!

Adress

Sankt Eriksgatan 52, 3 tr.

Rum

2

Slutpris

2 305 000 kr

Avgift

2 614 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Drömboende med högt läge i fastigheten och optimal planlösning. Lägenheten är i mycket fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Det höga läget i kombination med de stora fönsterna och generösa takhöjden ger bostaden ljus och rymd. Genomgående trägolv, spröjsade fönster med djupa nischer och spegeldörrar. Stilfullt kök med diskmaskin och badrum med golvvärme. Sällskapsvänligt vardagsrum och sovrum med plats för 1.60 meter bred säng. Lägenheten är suveränt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. OBS att det förutom värme och vatten även ingår bredband och kabel-tv (grundutbud) i avgiften! Attraktivt läge på Kungsholmen med direkt närhet till allt man kan önska sig samt till Vasastan och Birkastan. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En inbyggd garderob samt ytterligare avskärmat förvaringsutrymme. Fiskbensparkett och spotlightbelysning.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för flera. Spröjsat fönster med djupa nischer och fiskbensparkett.

– Väldisponerat kök med bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys. Snyggt betonglas ger ljusinsläpp i köket. Trägolv.

– Sovrum med plats för 1.60 meter bred säng. Spröjsat fönster med djupa nischer. Trägolv och vita väggar.

– Rymligt badrum renoverat 2011. Utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat, skåp, spegel och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 2 150 000 kr

Månadsavgift: 2 614 kr

Andel i föreningen: 1,08030 %

Byggår: 1926

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam innergård som kan nytttjas för t.ex fester/middagar, två tvättstugor med totalt 4 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, 3 torktumlare, 3 torkskåp, 2 manglar.

Lägenhetsnummer: 1303

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Brf Roddaren 36 förvärvade fastigheten 2004 och består av 60 lägenheter varav 3 är hyresrätter (dold framtida intäkt), samt 5 affärslokaler med hyresrätt på adresserna Sankt Eriksgatan 52, Sankt Eriksgatan 52A och Kronobergsgatan 41. Dessutom finns 12 garageplatser (separat kö). Fastigheten totalrenoverades 1992 då stammar, kök och badrum byttes samt elstammar. Föreningen godkänner delat ägande (minst 10%). Juridisk person godkäns ej som köpare. Det finns inga beslutade avgiftsändringar enligt föreningen. Avgifterna har varit oförändrade sen 2004. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.roddaren36.se

Förening: Brf Roddaren 36

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. (7-10 Mbit/s) Ingår i avgiften.

Attraktivt läge på Kungsholmen med direkt närhet till Rörstrandsgatan, och S:t Eriksplan. Närområdet har gott om trevliga restauranger, mysiga caféer och trendiga butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. En kort promenad bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken, Vasaparken och Hagaparken finns inom promenadavstånd.
På andra sidan S:t Eriksbron finns S:t Eriksplan. I andra riktningen når du Odenplan och dess utbud av shopping, uteserveringar och restauranger.
Extremt goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, T-banans gröna och blå linje. Dessutom avgår Flygbussarna från Torsgatan samt pendeltågen från Karlbergs station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.