Kungsholmen

Sysslomansgatan 22, 8 tr

Funkispärla med solig balkong, högt ljust läge och vidsträckt utsikt! Invid Norr Mälarstrand!

Adress

Sysslomansgatan 22, 8 tr

Rum

2

Slutpris

1 825 000 kr

Avgift

1 847 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Med ett fantastistkt och trevligt läge på Kungsholmen, invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden, finns denna suveräna lägenhet med det mesta man kan önska. Genomgående gott skick, flödande ljus och flexibel planlösning, stort burspråksfönster med utgång till solig balkong i väster och fri vidsträckt utsikt över himmel och takåsar! Lägenheten har vacker fiskbensparkett, ljus färgsättning, kök i stilrent vitt och badrum med badkar. Välkommen till en 2:a som många väntat på!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket bra förvaring i form av tre garderober. Klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Ljust härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord. I vardagsrummet finns ett burspråksfönster med utgång till solig balkong med fritt västerläge med vidsträckt utsikt över himmel och takåsar. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Kök i stilrent vitt med gott om förvaringsmöjligheter, Köket är utrustat med kyl/frys, rostfri gasspis och fläktkåpa. Klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för säng samt arbetshörna. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Kaklat badrum med klinkergolv, badkar, handfat, toalett och badrumsskåp. Badrummet och fastighetens stammar ”relinades” 2001.

Pris: 1 375 000 kr

Månadsavgift: 1 847 kr

Andel i föreningen: 1,21249 %

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, gemensam takterrass, tvättstuga (4 maskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och mangel) och källarförråd.

Renoveringar: Föreningen "relinade" stammarna 2001 och bytte en köksstam 2006. I övrigt har fasaderna putsats om varpå balkongerna byttes, trapphuset, tvättstugan och hissen renoverats, ny värmecentral installerats och isolering av fönster. Föreningen kommer byta de horisontella stammarna i källaren och i samband med det se över källarförråden och cykelrummet. Framsidan ska iordningställas med bl a ett större cykelställ, byte av radiatorer kommer ske, 3-fas el installeras, renovering av balkongdörrar och uppgradering av bredbandsnät. Man har också för avsikt att sälja en hyresrätt på bottenvåningen samt utreda möjligheten att sälja råvindarna. Stambyte avseende vertikala avloppsstammar och radiatorstammar beräknas ske om ca 10 år.

Lägenhetsnummer: 47

Hiss: Ja

Våning: 8

Antal våningar: 9

Parkering/Bilplats: För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 600 kr. Alternativt kan biljett lösas för 40 kr/dygn. Parkering mellan 17:00-09:00 samt helger är kostnadsfritt.

Allmänt om föreningen: Brf Sysslomannen förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 55 st bostadsrättslägenheter, 3 st hyresrättslägenheter och 3 st föreningslokaler.

Förening: Brf Sysslomannen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 58

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Solig balkong i västerläge.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.