Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 18

Underbar tvåa i mycket bra skick med öppen planlösning och stor solig uteplats med eftermiddags- och kvällssol.

Adress

Olof Dalins väg 18

Rum

2

Slutpris

2 960 000 kr

Avgift

2 828 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Hör gärna av er om ni vill ha en privatvisning!

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren. Optimalt disponerad 2:a med öppen planlösning och stor uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående fina golv och ljus färgsättning. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen, utmärkt sällskapskök, rofyllt sovrum och fräscht badrum. Belägen långt upp på lugn återvändsgata.

Kristinebergs strand är en unik plats, längst ut på udden av nordvästra Kungsholmen, med ett av Stockholms häftigaste sjölägen. Här lever du i rogivande boendemiljö med totalt lugn vid grönskande parker, strandpromenad samt bad- och båtbryggor. Den rymliga hissen går direkt ner till både garaget och ”strandplanet” med direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen. Samtidigt är det direkt granne med allt som händer på Hornsbergs strand liksom ett stort utbud av lekplatser, idrottsmöjligheter och skolor, ett flertal restauranger, matbutik (ICA Maxi) och systembolag samt 5 minuter till buss och tunnelbana (Kristineberg).

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor samt bra förvaring i flera garderober.

– Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering med soffgrupp, TV-möbel och matbord. Här ges öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum samt utgången till den grönskande uteplatsen som fungerar som ett extra ’uterum’ under sommarhalvåret, och förenar ute med inne.

– Utmärkt sällskapskök med komplett maskinell utrustning i form av ugn, spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

– Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Bra förvaring i två garderober.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns wc, handfat på kommod, spegelskåp och dusch med glasvägg.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 2 828 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 200:-, hemförsäkring ca 100:- och obligatorisk bredbandsavgift 95:-.

Andel i föreningen: 0,77291 %

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 212 (0802)

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 7

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. För närvarande finns inga lediga extraförråd med det går bra att ställa sig i kö.
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen. Föreningen har 11 kajakplatser. Hyran är 337kr/mån och plats. För närvarande finns inga lediga kajakplatser men det går bra att ställa sig i kö. Kontakta i så fall styrelsen.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Internetanslutning, antingen via Ownit (fiber med hastighet om 100/500/1000 Mbit) eller via kabel-TV.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.