Huddinge Centrum

Sjödalsvägen 17, 8 tr

Nyproducerad och exklusiv 2:a högt upp i huset med stor balkong och magisk utsikt. Rymd, ljus och perfekt social planlösning.

Adress

Sjödalsvägen 17, 8 tr

Rum

2

Slutpris

2 570 000 kr

Avgift

2 492 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

I Huddinge centrum har Einar Mattsson tillsammans med Mecon Bygg uppfört ett av Huddinges högsta hus med sammanlagt 139 lägenheter. I det närbelägna Huddinge centrum finns all tänkbar handel och service och med pendeln är du inne i Stockholm city på en kvart.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan vardagsrum och stilrent kök från Marbodal med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning. Flödande ljus från flera fönsterpartier. Snyggt helkaklat badrum i stilsäkert utförande med tvättmaskin och torktumlare. Magisk balkong som sträcker sig utmed hela lägenhetens bredd i soligt sydvästläge som blir ett extra rum större delen av året. Lägenheten är en 1,5:a men har verkligen funktionen av en 2:a.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter i garderob samt plats för ytterkläder och skor.

– Helkaklat badrum med vitt blankt kakel och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, duschhörna som avgränsas med vikbar glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt infällda spotlights i tak.

– Fantastiskt kök i vitt från Marbodal med vitt blankt stående kakel, vit högblank bänkskiva i laminat och spotlights under och över överskåp. Fullt maskinell utrustning från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, integrerad spiskåpa från LGG samt integrerad kyl/frys och diskmaskin.

– Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge. Här finns plats för för soffa, matbord och övrig önskad möblering. Utgång till underbar balkong som sträcker sig utmed hela lägenhetens bredd. Magisk utsikt och plats för bord, stolar och växter.

– Tack vare den smarta lösningen avskiljs sovalkov från vardagsrum och öppnar upp möjligheterna till plats för fullstor säng med utrymme för mindre tillhörande sängmöbel. Det går alldeles utmärkt att dela upp till ett sovrum genom att bygga vägg mot vardagsrummet.

Pris: 2 600 000 kr

Månadsavgift: 2 492 kr
Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten. Driftskostnader: Hushållsel ca 200:-/mån, varmvatten ca 100:-/mån och hemförsäkring ca 150:-/mån.

Andel i föreningen: 0,60000 %

Byggår: 2017

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 2084 (1804)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 8 av 15.

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 37 st garageplatser och 43 st parkeringsplatser, årshyran för garageplats är 9600 kr/år respektive 4800 kr för parkeringsplats enligt den ekonomiska planen. I övrigt gäller parkering på gatan i området.

Allmänt om föreningen: Brf Klockarbacken 7 består av 139 lägenheter uppdelade i två huskroppar med 9 respektive 15 våningar med storslagen utsikt och kommersiella lokaler på gatuplan. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 % de närmaste 10 åren. Detta kan förändras. Inga planerade kommande renoveringar.

http://www.einarmattsson.se/Vara-Fastigheter–Projekt/Bostader-till-salu/Brf-Klockarbacken/Om-huset/

Gemensamma utrymmen:
-Gård med plats för lek och umgänge
-Cykelplatser på gården
-Cykel-och barnvagnsrum

Nuvarande bostadsrättsinnehavare disponerar över ett källarförråd.

Den intima, slutna gården ligger på taket av bottenvåningen mellan huskropparna och förbinder dessa med varandra. Gården är både funktionell, med väderskyddad plats för de flesta boendes cyklar under ett sedumtak, och social, med utrymme att umgås på. Den bjuder på olika trädgårdsrum och en spännande utsikt över närområdet.

Huset är projekterat efter standarden Miljöbyggnad Silver och får bra energivärden, bland annat tack vare ett till- och frånluftsvärmesystem med värmeväxling.
Varje lägenhet förses med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktiskt förbrukning.
Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten.

Förening: Brf Klockarbacken 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv. Datauttag finns i alla rum. Must carry-kanaler för tv ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Härlig balkong med strålande utsikt och plats för sittgrupp samt egen plantering.

Huddinge centrum, med dess öppna gator och torg, genomgår just nu en stor upprustning och modernisering av stadskärnan. Den unika torgmiljön bevaras samtidigt som modern arkitektur tillkommer. Här finns ett 70-tal butiker plus service, vårdinrättningar, bibliotek, badhus, restauranger och trevliga uteställen. Under sommarhalvåret anordnas bl.a. konserter och marknader i den inbjudande Sjödalsparken. För den badsugna finns närbelägna sjön Trehörningen och den aktive hittar enkelt fram till elljusspår i skogen. Här finns även goda kommunikationer på både spår och väg. Med ca 5 minuters avstånd till pendeltågsstationen tar du dig därifrån in till Stockholm C på bara 15 minuter. Även bilburna tar sig enkelt runt. Stockholm nås via Huddingevägen och det går snabbt och lätt att åka till andra destinationer i Söderort, som Nordens största handelsområde i Kungens kurva.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.