Hjorthagen

Älvkarleövägen 5, 1 tr

Underbar riktig 2:a i Hjorthagen med närhet till city, Universitetet, natur och kommunikationer

Adress

Älvkarleövägen 5, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 310 000 kr

Avgift

2 557 kr/mån

Boyta

44,2 kvmOm bostaden

Underbar genomgående tvåa med mycket fönster i attraktiva natursköna Hjorthagen! Lägenheten är ytterst välplanerad med genomgående planlösning, stora sällskapsvänliga ytor samt gott om förvaringsutrymmen. Perfekt genomgående 2:a med mycket ljus och fönster. Fina parkettgolv och utmärkt planlösning. Stort vardagsrum, bra sovrum och helkaklat badrum. Äldre kök med rejäl matplats.

– Hall med bra avhängningsmöjligheter. Parkettgolv. Tre vita garderober med överskåp. Ingång till alla rum.

– Den genomgående planlösningen samt två fönster i både kök och vardagsrum ger hela bostaden ett flödande ljusinsläpp. Vardagsrummet har gott om plats för önskad möblering och fönsterna i söderläge.

Väldisponerat kök i original bra arbetsytor och bra förvaring. Matplats för ca-4 personer och stort högt fönster. Fondvägg i rött. Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, vit gasspis med ugn och vit fläkt. Mellan kök och vardagsrum finns dörr med spegelglas.

– Bra sovrum med fönster, parkettgolv och garderob.

– Helkaklat badrum med badkar, handfat, skåp och wc. Fönster i frostat glas. Fin trädörr med frostat glas.

Pris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 2 557 kr

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Övrigt: 230 kr/mån

Total driftkostnad: 560 kr/mån

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet.

Lägenhetsnummer: 338 (1001)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3.

Energiförbrukning: 222 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Platser finns i varmgarage samt kallgare-box som hyrs ut för 900 kr/m resp. 450 kr/m. Kö, ca 2-3 år till kallgaraget.

Allmänt om föreningen: www.hjorthagshus.se
Brf Hjorthagshus är en stabil förening som innehar 352 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Hjorthagshus

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: comhem.se. Basutbudet ingår i avgiften.

Internet: Leverantör: www.comhem.se. Betalas separat. Under år 2014 kommer det bli möjligt att välja bredband via Bredbandsbolaget.

Hjorthagen är ett av Stockholms lugnaste bostadsområden med en unik naturkänsla, trivsel och charm.
Just nu växer en ny stadsdel till Hjorthagen fram på den västra delen av gamla gasverkets domäner. Bygget nere vid Gasverket pågår för fullt och under 2011 flyttade de första lägenhetsinnehavarna in. Här har även nya populära matvarukedjor öppnat, tex. PrisExtra, Martin Ohlsson och Svanströms. En av anledningarna som gör Hjorthagen populärt att flytta till är den känsla av småstad och att nästan bo på landet ändå så nära stan. Gatorna är lugna, skolor och dagis är mycket populära, nära till stan och lätt att få parkering. Runt om i området finns flera lekplatser och grönområden, vilket gör området mycket lugnt och trivsamt.
Hjorthagen är en stadsdel i Östermalms stadsdelsområde i Stockholm med ca 2 200 invånare. Området var ursprungligen en park för kungens hjortar, därav namnet, men mellan 1897 – 1965 byggdes stadsdelen upp i syfte att ge bostäder till arbetare på gasverket. Området består till drygt 80 % av smålägenheter i storlekarna 40-50 kvm. Stadsdelen ligger invid Lidingöbron nära nationalstadsparken.

Goda kommunikationer med tunnelbana (Ropsten) och buss 55. Naturnära med Lill-Jansskogen och norra Djurgården med motionsspår, vackra strövområden, tennishallar, ridskolor, simhall, m.m. Vid Stora Skuggan, på norra Djurgården, ligger en populär sk. 4H-gård med djur, natur och caféverksamhet

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.