Hjorthagen

Krångedevägen 27, 2 tr

Stilren design och toppskick, strålande ljusinsläpp och suveränt planerad för två personer. Idylliskt och rofyllt läge i natursköna Hjorthagen.

Adress

Krångedevägen 27, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

2 557 kr/mån

Boyta

44,2 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvårummare i rofyllda, idylliska och natursköna Hjorthagen. Lägenheten har nyligen renoverats till toppskick och präglas av stilren design, sober färgsättning och moderna funktionslösningar. Samtidigt finns alla de tidsenliga originaldetaljerna från byggåret väl bevarade såsom spegeldörrar, förvaringsskåp och flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck med utsikt över träd och grönska.

Planlösningen är rund- och genomgående i två väderstreck, den ligger högt, ljust och fritt i fastigheten samt är optimalt disponerad för två personer. Den utmärkta planlösningen motsvarar väl lägenheter på både 45 och 50 kvm. Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i originalgarderober. I anslutning till hallen finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch. Ett bra disponerat sovrum med plats för fullstor dubbelsäng. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel, ansluter till ett separat ”sällskapskök” som i stilsäkert utförande nyrenoverats och inretts till ett drömkök utöver det vanliga. God förvaring och rejäla arbetsytor med bänkskivor i marmor, komplett maskinell utrustning samt matplats för flera.

Populär och välskött förening med god ekonomi.

– Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i originalgarderober.

– I anslutning till hallen finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett och badrumsskåp.

– Ett bra disponerat sovrum med plats för fullstor dubbelsäng.

– Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. ansluter till ett

– Fint sällskapskök i stilsäkert utförande som nyrenoverats och inretts med bistrokänsla. God förvaring och rejäla arbetsytor med bänkskivor i marmor, komplett maskinell utrustning samt matplats för flera.

Pris: 2 795 000 kr

Månadsavgift: 2 557 kr

Andel i föreningen: 0,29251 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett normalstort källarförråd samt ett matkällarförråd. Det finns även ett cykelförråd i källaren. Det finns två stora tvättstugor (en på Älvkarelövägen samt en på Motalavägen).

Lägenhetsnummer: 9 (1102)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Energiförbrukning: 219 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Hjorthagshus bildades 1935 och består av 352 bostadsrättslägenheter samt 10 hyreslokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Köparen/na måste vara bosatta på adressen. Tomträtt. Inga planerade avgiftsförändringar. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.hjorthagshus.se

Genomförda renoveringar:
2010: Fönsterrenovering
2006: Stamspolning
2001/2: Nya maskiner till tvättstugor.
1998: Takrenovering
1997: Fasadrenovering.
1992/94 V/A stammar byttes.
1989: Elstigare byttes.

Kommande renoveringar:
2016: Relining av stammar i källaren

Förening: Brf Hjorthagshus

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget alternativt ComHem.

Internet: Via kabel-TV. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Sammanställning: Gemensam balkong i anslutning till trapphuset.

Hjorthagen är ett av Stockholms lugnaste bostadsområden med en unik naturkänsla, trivsel och charm, en småstadsidyll men ändå nära stan.

Hjorthagen är en stadsdel i Östermalms stadsdelsområde i Stockholm med ca 2 200 invånare. Området var ursprungligen en park för kungens hjortar, därav namnet, men mellan 1897 – 1965 byggdes stadsdelen upp i syfte att ge bostäder till arbetare på gasverket. Området består till drygt 80 % av smålägenheter i storlekarna 40-50 kvm. Stadsdelen ligger invid Lidingöbron nära nationalstadsparken.

Goda kommunikationer med tunnelbana (Ropsten) och buss 55. Naturnära med Lill-Jansskogen och norra Djurgården med motionsspår, vackra strövområden, tennishallar, ridskolor, simhall, m.m. Vid Stora Skuggan, på norra Djurgården, ligger en populär sk. 4H-gård med djur, natur och caféverksamhet

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.