Hjorthagen

Älvkarleövägen 5, 1 tr.

Suveränt skick med bevarad äldre charm och flödande ljusinsläpp. Perfekt för såväl singel som par!

Adress

Älvkarleövägen 5, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

2 557 kr/mån

Boyta

44,2 kvmOm bostaden

Underbar tvåa i toppskick attraktivt belägen i natursköna Hjorthagen! Lägenheten är ytterst välplanerad med genomgående planlösning, stora sällskapsvänliga ytor samt gott om förvaringsutrymmen. Det höga läget i kombination med den öppna planlösningen och de många fönstren ger hela lägenheten ett flödande ljus, rymd och charm. Stilfullt och väldisponerat kök från kvik, rymligt badrum och trivsamt sovrum. Fönster i två väderstreck utan insyn, vackra spegeldörrar och parkettgolv i fint skick. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singel som par. Attraktivt läge och mycket bra kommunikationer med t-bana i direkt närhet som tar dig till T-Centralen på ca 7 minuter. Välkomna till Hjorthagens kanske finaste tvåa!

– Hall med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig garderob med skjutdörrar samt ytterligare en inbyggd garderob med överskåp.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den genomgående planlösningen samt två fönster i både kök och vardagsrum ger hela bostaden ett flödande ljusinsläpp. Vardagsrummet har gott om plats för önskad möblering och fönsterna i söderläge. Väldisponerat kök från kvik med bra arbetsytor och mycket goda förvaringsutrymmen. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och mikrovågsugn. Spotligtbelysning. Här trivs man!

– Trevligt sovrum med plats för säng, sängbord, samt extra byrå och garderober om så önskas.

– Helkaklat badrum med dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 2 557 kr

Andel i föreningen: 0,30000 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Två gemensamma tvättstugor samt cykelförråd/ställ.

Lägenhetsnummer: 339

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Hjorthagshus bildades 1935 och består av 352 bostadsrättslägenheter samt 10 hyreslokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Köparen/na måste vara bosatta på adressen. Tomträtt. Inga planerade avgiftsförändringar. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.hjorthagshus.se

Genomförda renoveringar:
2010: Fönsterrenovering
2006: Stamspolning
2001/2: Nya maskiner till tvättstugor.
1998: Takrenovering
1997: Fasadrenovering.
1992/94 V/A stammar byttes.
1989: Elstigare byttes.

Kommande renoveringar:
2016: Relining av stammar i källaren

Förening: Brf Hjorthagshus

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Hjorthagen är ett av Stockholms lugnaste bostadsområden med en unik naturkänsla, trivsel och charm.
Just nu växer en ny stadsdel till Hjorthagen fram på den västra delen av gamla gasverkets domäner. Bygget nere vid Gasverket pågår för fullt och under 2011 flyttade de första lägenhetsinnehavarna in. Här har även nya populära matvarukedjor öppnat, tex. PrisExtra, Martin Ohlsson och Svanströms. En av anledningarna som gör Hjorthagen populärt att flytta till är den känsla av småstad och att nästan bo på landet ändå så nära stan. Gatorna är lugna, skolor och dagis är mycket populära, nära till stan och lätt att få parkering. Runt om i området finns flera lekplatser och grönområden, vilket gör området mycket lugnt och trivsamt.
Hjorthagen är en stadsdel i Östermalms stadsdelsområde i Stockholm med ca 2 200 invånare. Området var ursprungligen en park för kungens hjortar, därav namnet, men mellan 1897 – 1965 byggdes stadsdelen upp i syfte att ge bostäder till arbetare på gasverket. Området består till drygt 80 % av smålägenheter i storlekarna 40-50 kvm. Stadsdelen ligger invid Lidingöbron nära nationalstadsparken.
Goda kommunikationer med tunnelbana (Ropsten) och buss 55. Naturnära med Lill-Jansskogen och norra Djurgården med motionsspår, vackra strövområden, tennishallar, ridskolor, simhall, m.m. Vid Stora Skuggan, på norra Djurgården, ligger en populär sk. 4H-gård med djur, natur och caféverksamhet

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.