Hjorthagen

Krångedevägen 15, 3 tr

Ljus och optimalt planerad tvåa i mysiga Hjorthagen. Belägen högst upp i fastigheten!

Adress

Krångedevägen 15, 3 tr

Rum

2

Slutpris

1 780 000 kr

Avgift

2 314 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till denna genomgående lägenhet i populära Hjorthagen. Lägenheten är optimalt planerad med ett ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats om så önskas. Lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng, trevligt kök med matplats samt ett fräscht badrum. Populär förening med god ekonomi. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av tre garderober med tillhörande överskåp.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats om så önskas. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

– Lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng samt mindre förvaringsdel.

– Fräscht badrum med ljusgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Fönster!

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 314 kr

Andel i föreningen: 0,27000 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett normalstort källarförråd samt ett matkällarförråd. Det finns även ett cykelförråd i källaren. Det finns två stora tvättstugor (en på Älvkarelövägen samt en på Motalavägen).

Renoveringar: Fastigheterna, som uppfördes 1935, har under åren löpande renoverats och vårdats väl. B la. kan nämnas, utöver löpande årligt underhåll har: Fönster och hakar har renoverats under 2010 Samtliga VA-stammarna spolats 2006 Bullerskydd installerats i tvättstugorna 2004 Nya tvätt- och torkmaskiner installerats 2001-2002 Under 1998-1999 renoverades trapphusen Taket renoverades 1998 Fasader och vädringsbalkonger renoverades 1997 VA-stammarna byttes under åren 1992-1994 Nya El-stigar drogs 1989

Lägenhetsnummer: 47

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Allmänt om föreningen: www.hjorthagshus.se
Brf Hjorthagshus är en stabil förening som innehar 352 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Hjorthagshus

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Hjorthagen är ett av Stockholms lugnaste bostadsområden med en unik naturkänsla, trivsel och charm.

Just nu växer en ny stadsdel till Hjorthagen fram på den västra delen av gamla gasverkets domäner. Bygget nere vid Gasverket pågår för fullt och under 2011 flyttade de första lägenhetsinnehavarna in. Här har även nya populära matvarukedjor öppnat, tex. PrisExtra, Martin Ohlsson och Svanströms. En av anledningarna som gör Hjorthagen populärt att flytta till är den känsla av småstad och att nästan bo på landet ändå så nära stan. Gatorna är lugna, skolor och dagis är mycket populära, nära till stan och lätt att få parkering. Runt om i området finns flera lekplatser och grönområde, vilket gör området mycket lugnt och trivsamt.

Hjorthagen är en stadsdel i Östermalms stadsdelsområde i Stockholm med ca 2 200 invånare. Området var ursprungligen en park för kungens hjortar, därav namnet, men mellan 1897 – 1965 byggdes stadsdelen upp i syfte att ge bostäder till arbetare på gasverket. Området består till drygt 80 % av smålägenheter i storlekarna 40-50 kvm. Stadsdelen ligger invid Lidingöbron nära nationalstadsparken.

Goda kommunikationer med tunnelbana (Ropsten) och buss 55. Naturnära med Lill-Jansskogen och norra Djurgården med motionsspår, vackra strövområden, tennishallar, ridskolor, simhall, m.m. Vid Stora Skuggan, på norra Djurgården, ligger en populär sk. 4H-gård med djur, natur och caféverksamhet

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.