Hammarbyhöjden

Ulricehamnsvägen 26, 3 tr

Trivsam tvåa högst upp i fastigheten. Optimal planlösning, bra skick och balkong!

Adress

Ulricehamnsvägen 26, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 085 000 kr

Avgift

2 838 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 54 kvm belägen högst upp i fastigheten. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Välplanerat kök med bra arbetsytor samt matplats för ca 6-8 pers. Trivsamt sovrum och ett fräscht helkaklat badrum.

Trevligt område med Nackareservatet med strövområden, sjöar och motionsslingor samt Hammarbyhöjdens t-bana och Finn Malmgrens plan inom gångavstånd.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i en stor garderob. Stengolv i grå ton och väggar i vitt.

– Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa söderläge. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Parkettgolv.

– Rymligt kök med plats för matbord för 6-8 personer. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, gasspis samt ovansittande spisfläkt. Stengolv i grå ton och väggar i vitt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i en garderob.

– Fräscht badrum med mörk mosaik på golv och vitt kakel på väggar. Fönster!

Pris: 1 995 000 kr

Månadsavgift: 2 838 kr

Andel i föreningen: 4,01000 %

Byggår: 1945

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två källarförråd. I samma fastighet finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum. Det finns även ett övernattningsrum, cykelförråd samt barnvagnsrum.

Renoveringar: Stambyte 1986 Omläggning av el 2003 Målning av fönsterkarmar 2006 Byte av fjärrvärmeanläggning 2007 Byte av stamventiler 2008

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: I området finns gratis gatuparkering. Möjlighet finns att hyra garageplats via föreningen. Garageplats kostar 500 kr/mån och p-plats 350 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Föreläsningen 9 bildades 1985 och består av 23 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler.

Förening: Brf Föreläsningen 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i söderläge.

Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus från 30- och
40-talet samt några modernare 90- tals hus. Området är idag ett attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer.Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter.

I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

I Hammarbyhöjden har du nära till det mesta. Med ett kort avstånd från bostaden ligger Finn Malmgrens Plan. Där finns all tänkbar service såsom Konsum, apotek, 7-eleven, kemtvätt, gym, bankomat, restauranger m.m. På kort avstånd finns även Hammarby Sjöstad med stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker samt Sickla Köpkvarter med allt du behöver. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom kort gångavstånd.

Hammarbyhöjdens T-bana ligger på 5 minuters gångavstånd från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 5 minuter och till T-Centralen på 12 minuter. Skärmarbrinks station finns även på kort gångavstånd därifrån två gröna T-banelinjer avgår.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.