Hammarby Sjöstad

Båtbyggargatan 48, 2 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Båtbyggargatan 48, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

5 123 kr/mån

Boyta

82 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende i ett charmigt hamnkvarter med både innerstadskänsla och närhet till naturen. Generösa ljusinsläpp och en underbar altan med bästa solläge. Flödande ljust vardagsrum med stort fönsterparti och gott om plats för önskad möblering. Trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i samma fastighet. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Mörkt klinker på golv och vita väggar.

– Flödande ljust vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Stort fönsterparti ger en luftig känsla. Utanför finns lägenhetens altan med bästa solläge.

– Trevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis samt ovansittande spisfläkt. Gott om avställningsytor och goda förvaringsmöjligheter.

– Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Plats finns för ytterligare förvaring alt arbetshörna.

– Det mindre rummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum.

– Fräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 2 700 000 kr

Månadsavgift: 5 123 kr

Andel i föreningen: 0,86300 %

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett stort källarförråd. I föreningen finns 2 tvättstugor som bokas via nätet. Barnvagnsförråd. Grönskande gård med grill och utemöbler. Gemensamshetslokal går att hyra för ca 300 kr.

Lägenhetsnummer: 1204

Hiss: Nej

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Parkeringsgarage finns på Rorgängargatan 6, administreras av http://www.stockholmparkering.se/ där ansökan görs. Direktaccess till garaget från hissen. Bilplatserna kostar ca 1500 kr månad och MC platserna ca 650 kr månad. Föreningen har även fem reserverade p-platser på Vävar Johans gata där det f.n. är kötid. I övrigt gäller gatuparkering på stadens mark (boendeparkering).

Allmänt om föreningen: Brf Lugnvattnet 1 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten i maj 2011 av Familjebostäder. Föreningen består av 116 lägenheter varav 111 är upplåtna med bostadsrätt, samt 5 lägenheter med hyresrätt. Fastigheten omfattar adresserna Båtbyggargatan 32-64, Rorgängargatan 2-8 samt Vävar Johans gata 11-15. Det finns även 5 lokaler.

För mer info se föreningens hemsida, http://www.brflugnvattnet1.se/

Förening: Brf Lugnvattnet 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband finns genom ett flertal leverantörer. Se http://www.stockholm.opennet.se/

Attraktivt och mycket eftersökt läge i Hammarby Sjöstad. Här bor ni tyst och lugnt med all nödvändig service runt husknuten. Direkt närhet till mysiga caféer, restauranger (te.x Restaurang Göteborg), butiker, mataffärer, gym, skolor och kyrka. Härliga promenad och joggingstråk samt Nackareservatet nås inom ett par minuters promenad. Bra kommunikationer med flera busslinjer, tvärbanan samt båttrafik till Södermalm.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.