Hägersten - Västberga

Tivolivägen 10

Mycket trevlig tvåa med balkong i sydväst-läge. Optimal planlösning och bra skick!

Adress

Tivolivägen 10

Rum

2

Slutpris

1 400 000 kr

Avgift

2 710 kr/mån

Boyta

51 kvmOm bostaden

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa belägen i mysiga Hägersten. Lägenheten har en trevlig planlösning och balkong i lugnt läge med sol från tidig morgon till sen kväll. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp samt arbetshörna. Rymligt kök med matplats, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring och ett helkaklat badrum. Nära service med kommunikationer och butiker inpå knuten (endast 6-7 min till t-bana), samt även city inom promenadavstånd. Varmt välkomna!

– Välkomnande med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av tre garderober. Väggar i ljus ton.

– Ljust och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord alternativt arbetshörna. Utgång till balkong i lugnt och insynsskyddat läge med sol från tidig morgon till sen kväll. Väggar i vitt.

– Stort och trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Gott om förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Snygg fondvägg och övriga väggar i vitt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober. Väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klnker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar. Fönster!

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 710 kr

Byggår: 1947

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I samma fastighet finns cykel/barnvagnsförråd samt en nyrenoverad tvättstuga med flertalet maskiner och torkskåp.

Renoveringar: Hela fastigheten totalrenoverades under 06/07 med bl.a. stambyte i kök och badrum, nya elstigar, ny tvättstyga, nya balkonger, omläggning av tak, installation av säkerhetsdörrar samt renovering av hela källardelen med bl.a. nya stora källarförråd.

Lägenhetsnummer: 223

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Luftgungan 1 består av totalt 36 lägenheter samt 11 lokaler varav en butik, en restaurang och resterande lagerutrymmen.

Förening: Brf Luftgungan 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i fritt läge med sol från tidig morgon till sen kväll.

Lugnt läge i mysiga Hägersten. Här finns det mesta av service såsom t-bana, affärer, restauranger, caféer, grönområden, parker och biograf m.m. Coop stormarknad och en 24 h OKQ8 ligger ca 200 m bort. T-banan nås på endast 6-7 minuter och det är även promenadavstånd in till city. Mycket bra bussförbindelser med ca 200 meter till närmaste busshållsplats. Närhet även till Liljeholmen med ett mycket bra utbud av service och kommunikationer, här finns bl.a. en ny galleria med en rad olika butiker och restauranger, caféer m.m. Vid Telefonplan finns populära Restaurang Landet och Konstfack.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.