Hägersten/Telefonplan

Tellusborgsvägen 108, 12 tr.

FÖRST TILL KVARN!

Adress

Tellusborgsvägen 108, 12 tr.

Rum

2

Slutpris

2 175 000 kr

Avgift

3 108 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING – FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

Möjlighet ges nu att förvärva en perfekt planerad lägenhet i toppskick med stor balkong och enastående utsikt över Stockholm. Det höga läget i huset i kombination med de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen ger hela lägenheten ett härligt ljus, rymd och charm. Sällskapsvänligt vardagsrum, väldisponerat kök och plats för matbord för stora sällskap och trevliga middagar. Stilrent och rymligt badrum med tvättmaskin/torktumlare och golvvärme samt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen med bl.a en garderobsvägg och ytterligare två garderober. Detta boende passar perfekt för såväl singel som par. Mycket attraktivt läge i populära och snabbt växande Telefonplan. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt två garderober/städskåp. Ekparkett.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om plats för önskad möblering och utgång till balkongen. Kök från Vedum utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Förberett för diskmaskin. Bra arbetsytor och gott om förvaring med köksluckor i vitt. Ekparkett.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och extra byrå om så önskas. Rymlig och praktisk garderobsvägg. Ekparkett.

– Stilrent och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme (styrs centralt för hela fastigheten), dusch, handfat, spegel och wc.

– Stor balkong med plats för bord, stolar och blomster. Fantastisk vidsträckt utsikt över Stockholm och ingen insyn. Här njuter man av eftermiddagssol och underbara solnedgångar (sol från cirka kl.16-tiden till solnedgång enligt säljarna). Här trivs man!

Pris: 2 175 000 kr

Månadsavgift: 3 108 kr

Andel i föreningen: 0,64392 %

Byggår: 2009

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, föreningslokal som kan hyras för 100 kr/dygn, cykelställ, cykel/barnvagnsrum, soprumsamt en trevlig innergård med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 47/2202.

Hiss: Ja

Våning: 12

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Tvålflingan består av 167 bostadsrättslägenheter, 2 lokaler samt 105 garageplatser (kostnad 700-1050 kr/mån, separat kö). Köparen/na måste bli medlem i HSB. Juridisk person accepteras ej som ägare. Delat ägande ok minst 10/90. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal för föreningens medlemmar. Inga planerade avgiftändringar finns enligt föreningen. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.tvalflingan.se

Förening: HSB Brf Tvålflingan i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Mycket attraktivt läge i expansiva Telefonplan! I området finns all nödvändig service såsom mataffärer, apotek, bank, gym, restauranger och cafeér. Mysiga Svandammsparken endast ett stenkast bort. Telefonplan har utvecklats och moderniserats kraftigt från år 2004 då bl.a. Konstfack flyttade in i Ericssons gamla lokaler. Hägersten/Lijleholmen är i dag en av de snabbast växande stadsdelarna i Stockholm. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana, Telefonplan endast en kort promenad bort samt flera busslinjer. Två hållplatser bort finns Liljeholmen och den moderna shoppinggallerian. Slussen nås med t-bana på endast 10 minuter och T-Centralen på 14 minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.