Hägersten - Aspudden

Vapengatan 7, 3 tr

Underbar bostad högst upp med balkong i fritt soligt läge utan insyn

Adress

Vapengatan 7, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 530 000 kr

Avgift

3 154 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla på tyst och vacker gata i Aspudden. Här bor du tyst och högst upp med stor balkong i soligt söderläge utan insyn. Fina trägolv och högt i tak. Sällskapsrum med parkettgolv som är öppet mot köksdelen och ger fin rymd och stämning. Utgång till balkongen i rakt söderläge. Fräscht kök i vitt med vita skåpluckor med spotlights under, vit bänkskiva i laminat och på andra sidan köket är bänkskivan i carrara marmor. Elspishäll med fläkt ovan. Rostfri ugn. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Bra sovrum med garderober som lämnas och trägolv. Skön grönmönstrad tapet och stort fönster utan insyn. Hall med två garderober och överskåp. Helkaklat vitt badrum år 2014 med dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin. Fönster. Rutigt klinkergolv med golvvärme.

Här trivs man!!!

Stor välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och som är stambytt.
Lätt att parkera på gatan. Kö till föreningens p-platser.
Vindsförråd.
Gästlägenhet finns.
Pingisrum.
Hobbyrum.
Grillplatser.
Samlingslokal för ca 40 personer att hyra.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 3 154 kr

Andel i föreningen: 0,73683 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 90 kr/mån

Total driftkostnad: 290 kr/mån

Byggår: 1945

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Stort vindsförråd och ett källarförråd tillhör lägenheten. Det finns cykelförråd i källaren vapengatan 3. 4 st tvättstugor finns. Vapeng 11 närmast. Gästlägenhet att hyra för 4 personer. TV finns. 200 kr/natt. Manhemsgatan 7. Expeditionen finns på Manhemsgatan 7. 2 st grillplatser finns. Hobbylokal finns på Hägerstensvägen 150 som kan användas för målningsarbeten, slipning mm. I källaren i cykelrummet vid hörnet Vapengatan 3/parkeringen har föreningen ett pingisbord på plats samt ett set med bollar och racket. Samlingslokalen Föreningen har en samlingslokal i källaren på Manhemsgatan 7 (ingång från gården) som kan hyras av oss medlemmar i föreningen. Samlingslokalen kan användas för fester, möten, kalas, studiecirklar mm. och lokalen består av ett större och ett mindre rum samt kök med spis, kyl/frys och diskmaskin. Det finns glas, porslin och bestick för ca. 40 personer.

Lägenhetsnummer: 111 (1301)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3 (3 trappor).

Energiförbrukning: 165 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 29 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Maila styrelsen för kö: styrelsen@rodstjarten.se

Allmänt om föreningen: https://www.hsb.se/stockholm/rodstjarten
Stor och välskött förening med god ekonomi. Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar eller större renovringar. Stambytt 1995.
Inom Brf Rödstjärten finns 132 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Dessa lägenheter är uppdelade på 8 fyror, 8 treor, 12 ettor och resterande lägenheter är 1 1/2-or till tvåor på mellan 40,5 och 55 kvm. Utöver dessa bostäder finns 21 källarlokaler och 29 parkeringsplatser som hyrs ut.

Stort vindsförråd och ett källarförråd tillhör lägenheten.

Det finns cykelförråd i källaren vapengatan 3.
4 st tvättstugor finns. Vapeng 11 närmast.
Gästlägenhet att hyra för 4 personer. TV finns. 200 kr/natt. Manhemsgatan 7.
Expeditionen finns på Manhemsgatan 7.
2 st grillplatser finns.
Hobbylokal finns på Hägerstensvägen 150 som kan användas för målningsarbeten, slipning mm.
I källaren i cykelrummet vid hörnet Vapengatan 3/parkeringen har föreningen ett pingisbord på plats samt ett set med bollar och racket.
Samlingslokalen

Föreningen har en samlingslokal i källaren på Manhemsgatan 7 (ingång från gården) som kan hyras av oss medlemmar i föreningen.

Samlingslokalen kan användas för fester, möten, kalas, studiecirklar mm. och lokalen består av ett större och ett mindre rum samt kök med spis, kyl/frys och diskmaskin. Det finns glas, porslin och bestick för ca. 40 personer.

Förening: HSB Brf Rödstjärten i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Via www.comhem.se Basutbudet ingår i avgiften om ca 10 kanaler. Tfn 0771-550000.

Internet: Ingår i avgiften via Bredbandsbolaget och är installerat i alla lägenheter.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City. T-bana Aspudden och ICA ligger runt hörnet.

Bra promenadavstånd till rekreationsområdet vid Vinterviken eller sjön Trekanten. Med cykel når du Mälarens vatten med badplatser på ett par minuter.
www.stockholm.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.