Gröndal

Gröndalsvägen 38, 2 tr

Nyrenoverad lägenhet i toppskick! Suverän planlösning och mycket låg månadsavgift!

Adress

Gröndalsvägen 38, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 460 000 kr

Avgift

1 326 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Drömtvåa med mängder av värdefaktorer. Nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stort ljusinsläpp från tre väderstreck, uteplats i sydväst mot trädgård. Centralt men väldigt ostört läge, med Tvärbanan utanför dörren. Fungerande och välskött förening med synnerligen god ekonomi. Fiber 100/10Mbit kommer dras till alla lägenheter våren 2010 och kommer att ingå i månadsavgiften. Garage i samma fastighet. Sjönära läge!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och ljusgrått klinkergolv. Utrymme för avhängning och mycket god förvaring i form av en anslutande klädkammare.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket skapar stora sällskapsytor. Burspråk och fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus. Vita väggar och parkettgolv. Utgång till mysig uteplats.

– Kök med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt ovansittande fläkt i rostfritt. Matplats för 4-6 personer. Vita väggar och parkettgolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsdel. Vita väggar och parkettgolv.

– Fräscht badrum med ljusgrått klinkergolv och kakel i blå ton på vägg. Utrustat med badkar. Fönster!

Pris: 1 675 000 kr

Månadsavgift: 1 326 kr

Andel i föreningen: 2,39680 %

Byggår: 1963

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns Barnvagnsrum, cykelförråd, källarförråd och nybyggd tvättstuga (2008). Övernattningslägenhet är på gång, klar under hösten, ska kunna bokas via internet.

Lägenhetsnummer: 2003

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Garage finns i fastigheten (kort kö).

Allmänt om föreningen: Brf Akterspegeln 18 registrerades 2004 och förvärvade fastigheten 2005. Fastigheten bebyggdes 1963 och omfattas av 3 flerbostadshus i 4 våningar. Totalt upplåter föreningen 26 lägenheter och 4 lokaler med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 35 lokaler med hyresrätt. Tack vare lokaluthyrningen är ekonomin mycket god. Detta i sin tur innebär att föreningen från skattemyndighetens sida betraktas som oäkta.

Förening: Brf Akterspegeln 18

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Uteplats i sydväst.

Trevligt läge med ständig närhet till vatten och grönområden i form av Mörtviken, Vinterviken, Ormberget, Mälaren och Trekanten. Härlig småstadskänsla med närservice, matbutiker och restauranger i Gröndal och än bättre utbud i Liljeholmens centrum, med galleria med 90 butiker och biograf.

Goda kommunikationer med Tvärbanan precis utanför, t-bana (Liljeholmen) och flertalet bussar.

Gröndal började utvecklas som en tidig arbetar- och fabriksförstad i samband med Västra stambanans utbyggnad förbi Liljeholmen på 1860-talet. Under 1940-talet blev stadsdelen känd genom de stjärnhus, ritade av arkitektfirman Backström och Reinius, som uppfördes av byggmästare Olle Engkvist.

Efter Västra Stambanan och Liljeholmens stations tillkomst på 1860-talet förändrades områdets karaktär och industrier började anläggas.
Från 1910-talet fram till 1950-talet fanns också en livlig varvsindustri för fritidsbåtar i Gröndal. 1926 blev Gröndal en stadsdel i Stockholms stad. Under 1940-talet genomfördes sanering av industrier och bristfälliga bostäder. När 1970-talet inleddes var emellertid industriernas tid i Gröndal förbi och området ersattes under 1980-talet med bostäder.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.