Gröndal

Fregattvägen 42,

Genomgående tvåa med balkong i söderläge!

Adress

Fregattvägen 42,

Rum

2

Slutpris

1 520 000 kr

Avgift

2 802 kr/mån

Boyta

44,5 kvmOm bostaden

Välkommen till denna synnerligen välplanerade lägenhet i mysiga Gröndal. Denna genomgångslägenhet inhyser tidstypiska detaljer som fiskbensparkett och serveringsskåp som samsas med moderna materialval. Hela lägenheten är i bra skick, funktionell och genomtänkt. Planlösningen är optimal vilket gör att alla rum är mycket väldisponerade med gott om förvaringsutrymmen. Trevligt belägen i populära Gröndal med närhet till idylliska grönområden.

Lägenheten disponeras enligt följande;
– Instegstambur med plats för avhängning.

– Hall med parkettgolv och gråblåa väggar. Två stora garderober med överskåp.

– Vardagsrum med vita ljusmålade väggar och vacker fiskbensparkett. Utrymme för såväl soffgrupp som stor matplats. Utgång till balkong i bästa söderläge.

– Funktionellt kök med vita luckor, parkettgolv och sobert gröngråmålade väggar. Kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt fläkt. Bänkskiva i ek med stilrent mörkt kakel ovan.

-Sovrum med ljusmålade väggar och parkettgolv. Utrymme för säng och garderober.

– Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch, WC, handfat, uttag för tvättmaskin samt handdukstork

Pris: 995 000 kr

Månadsavgift: 2 802 kr

Andel i föreningen: 1,66800 %

Byggår: 1946-1947

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, matkällarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Fjärrvärmeinstallation 1999 Tvättstugerenovering 1999 Rörstambyte 2000 Trapphusrenovering 2001 Trapphusmålning 2002 Fönster- och balkongdörrsrenovering 2002 -2003 OVK 2004 Elstambyte 2004 Fasadrenovering inklusive nya balkonger 2008 av fastighet Roslagsskutan 1

Lägenhetsnummer: 4203

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser på gården till en kostnad av 200 kr/månad. För närvarande är det ingen kö.

Allmänt om föreningen: Brf Fregatten nr 34 bildades 1992 och består av två bostadshus, (Fregatten 1 och Roslagsskutan 1) i tre våningar. Föreningen upplåter 55 bostadsrättslägenheter samt en bostadsrättslokal. Överlåtelseavgift är 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbeloppet.

Förening: Brf Fregatten 34

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Belägen i en bra förening med god ekonomi och låga avgifter. Sjön trekanten som ligger i närheten av lägenheten har en trevlig badplats på sommaren och vanligtvis en plogad skridskobana på vintern när kylan är tillräcklig. Tvärbanan ligger på promenadavstånd och med den tar man sig vidare till affärer och/eller in till Stockholm City. Köpcentrum finns i Liljeholmen som man når med tvärbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.