Gärdet - Östermalm

Furusundsgatan 18, 7 tr

Fin "minitvåa" på 7:e våningen med optimal planlösning, strålande ljusinsläpp, balkong och milsvid utsikt över takåsar, Värtan och Stockholm.

Adress

Furusundsgatan 18, 7 tr

Rum

2

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

1 726 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän och stilren tvårummare om 38 maximalt yteffektiva och väldisponerade kvm. Lägenheten, belägen i högt, ljust och fritt läge med strålande ljusinsläpp och balkong med vidsträckt utsikt över takåsar, Värtan och Lidingö, Stockholm och ända bort mot Södermalm. Den är smakfullt renoverad i stilrent utförande med snygga materialval, nymålade väggar i ljus färgsättning och genomtänkta förvarings- samt funktionslösningar. Samtidigt bevaras alla fina originaldetaljer från byggåret såsom fiskbensparkett, stengolv i hall, stora fönsterpartier etc.

Bra sällskapsytor i vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen ger verkligen känslan av ett extra rum ute. Kök i minimalistisk och modern design med gott om skåp och komplett maskinell utrustning. Utmärkt sovrum, hall med plats för ytterkläder, skor och garderober för övrig klädförvaring. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Välskött, skuldfri förening och klassisk funkisfastighet från 1939 med dubbla hissar.

Bostaden i kombination med det rofyllda läget på Gärdets höjder, med kort promenadavstånd till Djurgården, Tessinparken och Karlaplan, gör detta till en bostad vi tror ni väntat på! Tunnelbanan ligger precis utanför porten och det finns en ICA-butik i huset bredvid med öppettider 7-23.

– Hall med plats för klädavhängning. Inre hall med god övrig klädförvaring i garderober.

– Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv, dusch, WC, handfat på kommod, handdukstork och tvättmaskin.

– Kök i stilsäkert vitt utförande med god förvaring och bra arbetsyta. Köket är välutrustat med spis, fläkt, diskmaskin och ny kyl och frys.

– Ljust, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stort fönsterparti med utgång till balkongen. Från balkongen avnjuts vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar, Värtan och Djurgården. I vardagsrummet finns plats för soffa, matbord och TV-möbel.

– Praktiskt sovrum med plats för säng om 140 cm.

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 1 726 kr

Andel i föreningen: 1,35670 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I källaren finns två st tvättstugor samt ett cykelrum. I fastigheten finns två hissar, en gemensam takterrass som är bokningsbar för medlemmarna. I fastigheten finns även ett soprum.

Lägenhetsnummer: 1703

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Trapphus med två st hissar

Våningsplan: Våningsplan 7 av 8.

Energiförbrukning: 190 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 6 st p-platser. Till dessa platser är det kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Karteschen 9 bildades och förvärvade fastigheten 2000 och består av 60 br-lägenheter, 3 hr-lägenheter och 3 hyreslokaler. Föreningen är välskött och helt skuldfri. Bl a sänktes årsavgifterna med 5 % 2010 och ytterligare 6 % 2012. Inga avgiftsförändringar planeras.

Gjorda renoveringar:
Byte av V/A-stammar och elstigare 2003-2004. Nyinstallation hiss 2005. Uppfräschning av trapphus och gemensamhetsutrymmen 2005-2006. Renovering balkonger 2007. Uppfräschning av entrén, energideklaration och OVK utförd samt översyn av ventilation i källaren 2008. Spolning av stammar och tätning av skorstenspipor samt nya maskiner i tvättstuga 2009. Målning av fönster och balkongdörrar utvändigt, byte av stuprör och hängrännor 2010. Bredband från Ownit installerat i fastigheten. Målning yttertak 2013.

Planerat underhåll:
Fönster- och balkongrenovering 2017.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 200:-/månad. Hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Karteschen 9

TV: Kabel-TV via Com Hem.

Internet: Fiberbredband 100 Mbit/s via Ownit. Det är upp till varje enskild medlem att ansluta sig.

Sammanställning: Balkong i högt och fritt läge med vidsträckt utsikt.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge uppe på Gärdets höjder. Med direkt närhet till fantastiska Gärdets sportfält och vackra Tessinparken. Några minuters promenad till Fältöverstens stora utbud av affärer, apotek och systembolag. Nära till Karlaplan och underbara Djurgården. Utmärkta kommunikationer med ca 50 meter till T-bana Gärdet och 100 meter till 1:ans busshållplats. Mataffär ICA Gärdet ligger alldeles i närheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.