Gärdet - Östermalm

Erik Dahlbergsgatan 36, 1 tr

Funkispärla vid Tessinparken. Generösa ljusinsläpp, fiskbensparkett och härlig takhöjd. Perfekt planlösning med stora sällskapsytor och balkong!

Adress

Erik Dahlbergsgatan 36, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

1 892 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiskt charmiga och fina funkistvåa vid Tessinparken, endast med ett stenkast från Karlaplan. Lägenhetens planlösning är fulländad och maximalt yteffektiv för en eller två personer. Stora fönsterpartier, härlig takhöjd, vacker fiskbensparkett och snickerier.

Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor samt god förvaring i garderob. Utmärkt kök med bra arbetsytor och god förvaring. Väl tilltaget vardagsrum med vackra fönsterpartier ger bra och lättmöblerade sällskapsytor för soffa, TV-möbel och matbord. Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng. Här finns även utgången den soliga balkongen i västerläge som fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret. Fräscht badrum med badkar och WC.

Här bor du på idylliska nedre Gärdet med direkt närhet till parkmiljöer, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor, samt bra förvaring i rymlig garderob.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns spis, ugn, fläkt samt kyl och frys.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från 2 fönsterpartier. Gott om plats för önskad möblering med soffgrupp, tv-möbel och matbord. Här finns även en inbyggd garderob med gott om förvaring. Vacker fiskbensparkett.

– Rofullt sovrum med plats för en rejäl säng. Här finns även utgången till den soliga balkongen i väster som fungerar som ett extra ’uterum’ under sommarhalvåret.

– Fräscht, helkaklat badrum med badkar, handfat, wc och handdukstork.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 892 kr

Andel i föreningen: 1,38311 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cyckel- och barnvagsrum, tvättstuga och vindsförråd. Det finns även en gemensam takterrass för medlemmarna med strålande utsikt och möblerad med lounge möbler, bord och stolar, samt grill.

Lägenhetsnummer: 12 (1104)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6.

Allmänt om föreningen: Brf Erik Dahlbergsgatan 36 förvärvade fastigheten 2008 och består av 47 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 hyresrättslägenhet samt 5 lokaler.

Genomförda renoveringar
2015 – Stamspolning
2015 – Ommålning yttertak
2015 – Stoftsugning av eldstäder
2015- Reparation tvättmaskin och torkskåp
2013 – Nya takfläktar
2012 – Besiktning av fastighetens eldstäder
2009 – Fönster målades
2009 – Trappuppgång målades
2007 – OVK-besiktning
2000 – Stambyte
2000 – Byte av el stigar
2000 – Putsning fasad
2000 – Yttertak omlagt
2000 – Balkongplattor renoverade
2000 – Ny värmeväxlare

Inga stora renoveringar planerade.

Förening: Brf Erik Dahlbergsgatan 36

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i väster med eftermiddag- och kvällssol.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken på Nedre Gärdet! Här lever du i rofylld boendemiljö med direkt närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.