Gärdet

Sandhamnsgatan 47, 1 tr

Drömboende med ljus, rymd och charm. Trevlig planlösning, mycket bra skick & stor balkong.

Adress

Sandhamnsgatan 47, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 550 000 kr

Avgift

3 432 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Välkomna till ett modernt, arkitektritat boende i bästa skick beläget på Gärdet med naturens stillhet och storstadens dynamik. Sällskapsvänlig öppen planlösning med ett välutrustat kök och gott om plats för matbord för större sällskap samt utgång till en stor balkong. Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna om så önskas. Mycket goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. I anslutning till hallen finns en stor walk-in-closet som även kan användas som t ex arbetsrum. Toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i en stor anslutande walk-in-closet. Detta rum kan med fördel användas som t ex arbetsrum. Mörkt klinker med golvvärme.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Utgång till stor balkong. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stilrent kök i stram design med vita köksluckor, glasskiva ovan arbetsytor och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Plats för matbord för 8-10 personer.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i stor garderobsdel.

– Toppfräscht helkaklat badrum med grått klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vägghängd wc, duschväggar, vattenfallsdusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Pris: 3 475 000 kr

Månadsavgift: 3 432 kr

Andel i föreningen: 0,65595 %

Byggår: 1962/2009

Övriga byggnader/utrymmen: Mycket trevlig innergård, utan parkering eller genomfart för biltrafik. Föreningen har en gemensam modern tvättstuga, cykelrum, föreningslokal och barnvagnsrum.

Lägenhetsnummer: 1104

Hiss: Ja

Våning: 1

Parkering/Bilplats: Det finns sammanlagt 74 st varmgarageplatser. En plats kostar 1500 kr/månad. Dessutom finns 18 mindre parkeringsplatser att hyra till en kostnad om ca 1000 kr/månad. Kösystem upprätthålls av MPC Consulting AB (MPCC). Vid intresse att hyra garage eller parkeringsplats går det bra att skicka en förfrågan till brf@mpcc.se Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08-508 263 00). Tillståndet är gratis medan en periodbetalning på 30 dagar kostar 800 kr, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Under september 2009 påbörjades en till- och ombyggnad av fastigheten med en huskropp innehållande 137 bostadsrättslägenheter (varav 119 lägenheter och 18 radhus på taket i storlekar från 1 rum och kök till 6 rum och kök) med en total bostadsarea om ca 10.824 kvm samt 2 stycken kommersiella lokaler om sammanlagt ca 1.075 kvm.

För mer info, se www.tegeludden11.se

Förening: Brf Tegeludden 11

Internet: Bredband finns och det är valfritt från Barnhof. Föreningen är ansluten till TV och bredband via Stokab. I Brf Tegeludden 11 ansvarar Zitius för drift, underhåll och utveckling av husets bredbandsnät. Läs mer på www.zitius.se

Härligt läge med underbara promenadstråk längs med grönskande Gärdet, Lill-Jansskogen och bort mot Djurgården samt Djurgårdsbrunnskanalen. Området är för närvarande under stor exploatering där många nya bostäder byggs och restauranger, caféer och delikatessbutik öppnat. Kort promenad till Fältöversten, ca 10 minuter med cykel till Stureplan. SATS Gärdet (träningsanläggning med squashbanor) ligger nära och Kampementsbadet finns precis utanför husknuten. Bra kommunikationer med flera busslinjer, bekvämt promenadavstånd till T-Gärdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.