Gärdet

Furusundsgatan 3, 1 tr.

Drömboende med balkong, öppen spis, härligt skick och högt läge med fantastisk utsikt. Möjlig 3:a!

Adress

Furusundsgatan 3, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

3 384 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet attraktivt belägen på Gärdet. Bostaden är mycket välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum med hörnläge och fantastisk utsik. Här finns även en stämningfull öppen spis och utgång till balkongen. Stilfullt och välutrustat kök med en intilliggande matsal som även kan nyttjas som sovrum 2 om så önskas. Rymligt sovrum samt kaklat badrum. Mycket bra förvaringsutrymmen med flera garderober samt överskåp. Balkong med eftermiddag- och kvällssol. Det höga läget i kombination med de stora fönsterna ger hela bostaden ett härligt ljus, rymd och charm. Lägenheten disponeras i dag som en 2 rok men kan även nyttjas som en 3 rok. Mycket eftersökt läge på Gärdet med direkt närhet till mataffärer, apotek, tunnelbana och bussar. Välskött och populär förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

– Sällskapsvänligt vardagsrum med högt hörnläge och fantastisk utsikt. Utgång till balkongen samt vacker öppen spis. Fönster med djupa nischer, fiskbensparkett och generös takhöjd. Gott om plats för önskad möblering.

– Stilfullt och väldisponerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med kökluckor i vitt. Bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, frys och mikrovågsugn.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra byrå eller garderob om så önskas. Här finns även garderober samt väggskåp. Fiskbensparkett och vita väggar. Insynsskyddat läge med fönster mot norr.

– Matsal/sovrum 2. Detta rum disponeras i dagsläget som matsal med plats för större sällskap och trevliga middagar. Detta rum kan återställas till ett extra sovrum med en vägg mot köket.

– Kaklat badrum utrustat med dusch, handfat och wc.

– Balkong med fritt läge och utsikt mot Östermalms IP, Lill-Jansskogen och Norra Djurgården. Läget är nordväst vilket medför eftermiddags- och kvällssol och vackra solnedgångar. Plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 3 550 000 kr

Månadsavgift: 3 384 kr

Andel i föreningen: 5,08000 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två mindre källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare samt torkrum. Det finns även cykelförråd, soprum och en gård med trädgårdsmöbler och grill under sommarhalvåret.

Renoveringar: Fönsterrenovering 2013. Målning trapphus 2009, säkerhetsdörrar 2006, hiss 2001, rörstambyte och elstambyte 1995, ventilation mekanisk frånluft, utsugsventilet badrum och kök 1995-2011, omläggning tak och omputsning fasad 1995.

Lägenhetsnummer: 104

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 162 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Fodermarsken 1 förvärvade fastigheten 2005 och består av 27 bostadsrättslägenheter. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person godkänns ej som köpare. Rörstammar och elstammar byttes 1995. Fönsterrenovering gjordes 2013. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen (2013-12-04). Energiprestanda 162 kWh/m² och år. Populär och välskött förening med god ekonomi. Föreningen upplät och sålde nyligen den kvarvarande hyresrätten och har numera 4,4 miljoner i kassan.

Förening: Brf Fodermarsken 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge uppe på Gärdets höjder. Med direkt närhet till fantastiska Gärdets sportfält och vackra Tessinparken. Med en kort promenad kommer man till Fältöverstens stora utbud av affärer, apotek och systembolag. Nära till Karlaplan och underbara Djurgården. Runt husknuten finns ICA, Konsum samt apotek. Utmärkta kommunikationer med T-bana Gärdet och 1:ans busshållplats.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.