Gärdet

Öregrundsgatan 15

Strålande ljus & rymlig tvåa i toppskick med fantastiskt utsikt över Lidingö, ljuvlig uteplats i sydväst & härlig social planlösning. Garage i huset!

Adress

Öregrundsgatan 15

Rum

2

Slutpris

4 600 000 kr

Avgift

2 566 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Öregrundsgatan 15 och detta suveräna läge på Gärdets grönskande höjder. Lägenheten är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här ges luftiga sociala ytor och härlig uteplats som blir ett extra rum större delen av året.

Lägenheten har smakfullt renoverats med genomtänkta materialval och ljusa färgval. Bekvämt belägen på entréplan med fantastisk utsikt över Lidingö samt strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och härlig social planlösning. Här finns ett stilrent kök som inspirerar till matlagning med all maskinell utrustning och ett generöst vardagsrum i öppen planlösning mot köket med plats för både soffgrupp och tillhörande möblemang. Rofyllt sovrum med stort fönster och utgång till möblerbar uteplats i sydväst. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Välskött förening med god ekonomi och garage i huset. Härligt läge med naturen runt knuten och härliga promenad och joggingstråk samt promenadavstånd till T-bana Gärdet och flertalet bussar.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderob.

– Stilrent kök i öppen planlösning med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning såsom keramikhäll, fläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin.

– Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och en fantastisk vy över Lidingö. Här ryms soffa med tillhörande möblemang och matbord för många gäster vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Luftigt sovrum med fönster och gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och annat passande möblemang. Från sovrummet nås den härliga uteplatsen.

– Ljuvlig möblerbar uteplats i sydväst med plats för bord, stolar och växter.

– Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, WC, handdukstork och handfat med kommod. Tvättmaskin med torktumlare.

Pris: 4 695 000 kr

Månadsavgift: 2 566 kr
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV (basutbud) & bredband.

Andel i föreningen: 0,70017 %

EL: 150 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2010

Lägenhetsnummer: 99-2432-1-2 (1002)

Hiss: Ja

Antal våningar: 10

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 113 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns 102 st garageplatser ( ca 1 300 kr/mån) därav 12 laddplatser ( ca 1 800 kr/mån). Förutom till de boende i föreningen finns nu möjlighet för externa hyresgäster att i mån av tillgång hyra bil- eller mc-parkering, garaget är kameraövervakat med inspelning dygnet runt.

Allmänt om föreningen: Brf Hamnen köpte 2010 fastigheten Lissabon. Föreningen består av två byggnader med 104 bostadsrätter och 1 lokal. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Det finns samlingslokal, uteplats med grill, gästrum, relaxrum, garage samt tvättstuga som får nyttjas av medlemmarna. Föreningen har en mysig innergård som är möblerad med soffgrupp samt grill. Föreningens ekonomi fortsätter att vara mycket god och styrelsen har därför beslutat att inte höja avgifterna under 2020. Föreningen har även under 2019 genomfört extra låneamorteringar på 1,5 MSEK. Belåningsgrad 2 225 kr/kvm.
Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemskap i HSB. Föreningen har individuell mätning av el.

Tidigare genomfört underhåll:
2016 – Allmän belysning utbytt mot LED-armaturer:,utomhus,trapphus etc.
2016 – Etapp 1 skapandet av en ny uteplats.
2017 – Färdigställande av uteplats inklusive gasolgrill.
2017 – Investering i 12 laddstationer i garaget, varav 6 har fått bidrag från Klimatklivet.
2017 – Investerat i nya två-vånings cykelställ för 60 extra platser i cykelrummet.
2017 – OVK för fastigheten/bostäder, lokaler och även kontroll av rökgasluckor.
2017 – Uppgradering av reglerutrustningen för fjärrvärmen med syfte att spara energi.
2019 – Stamspolning enligt plan.
2019 – Tryckstegringspump vatten.

Pågående eller framtida underhåll:
Trapphus 2021
Ventilationssystem 2021
Målning 2027
Hissar 2027

Många spännande saker sker runt Gärdet, Värtan, Frihamnen och Norra Djurgårdsstaden. Ny kryssningsterminal, galleria, strandpromenad listan kan göras lång. Vi ser med spänning fram emot vad som kommer att hända när hamnområdet vidareutvecklas.

Byggstarten för det nya området mot vattnet beräknas bli 2022.

Besök gärna föreningen hemsida http://www.brfhamnen.se

Förening: HSB Brf Hamnen i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 104

Antal lokaler: 1

Internet: Telenor levererar bredband (250 Mbit/s) och ComHem analogt TV grundutbud som ingår i avgiften.

Sammanställning: Underbar och möblerbar uteplats i soligt sydvästläge som ger ett härligt "uterum". Plats för bord, stolar och växter.

Området erbjuder många grönområden, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Närhet till flera matbutiker och restauranger. Nära också till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service.

Ett flertal busslinjer (1, 72, 76) och tunnelbana i närområdet. Tunnelbanan (station Gärdet) tar dig till T-centralen på sex minuter! Det finns också en båtlinje ute på Frihamnspiren, “Buss 80”, som tar dig in till Nybroplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.