Gärdet

Rindögatan 27, 7 tr.

Sagolikt bra skick, högt läge med milsvid vy. Öppen spis & balkong.

Adress

Rindögatan 27, 7 tr.

Rum

2

Slutpris

3 060 000 kr

Avgift

3 245 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till en riktig drömlägenhet som under senare tid renoverats med varsam hand och stor respekt. Högt läge (7 tr. hiss) i klassisk funkisfastighet med åtråvärd utsikt över park och stad. Hörnlägenhet med generösa ljusinsläpp, öppen spis och solig balkong. Genomgående ljusa väggar, snövita snickerier och oljad, vitsåpad ekparkett.

Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med vitt marmorgolv och klädkammare.
– Via hallen når man en nyrenoverad separat toalett med marmorgolv, wc och handfat.
– Snyggt kök med vit marmor i bänkskiva och under överskåpen. Kyl/frys, induktionshäll med fläkt, varmluftsugn och diskmaskin. Bra arbetsytor och gott om skåp samt kallskafferi och matplats för 3-4 personer. Oljat och vitsåpad ekparkett.
– Underbart vardagsrum i hörna med generösa ljusinsläpp, fungerande öppen spis och utgång tll balkong. Oljat, vitsåpad ekparkett.
– Solig balkong med milsvid, ogenerad utsikt över Gärdet och takåsar.
– Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Via sovrummet når man badrummet ” in suite”.
– Kaklat badrum med klinker på golv. Dusch med glasvägg, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 3 245 kr

Andel i föreningen: 1,92034 %

Byggnadstyp: Höghus

Byggår: 1939

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Medlemmarna har även tillgång till föreningens gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu, cykelrum och takterrass.

Lägenhetsnummer: 1703

Hiss: Ja

Våningsplan: Bottenvåning. Våningsplan 7 av 8.

Allmänt om föreningen: Brf. Karteschen 1 är en stabil & mycket välskött bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten på Rindögatan 27. Fastigheten uppfördes 1939 och bostadsrättsföreningen bildades 1981. Föreningen innefattar idag 53 stycken bostadsrätter samt en affärslokal och tre garageplatser med hyresrätt. Den totala ytan är 2988 kvm varav 2908 utgör lägenhetsyta och 80 kvm lokalyta.
Ekonomi bedöms som mycket god. Under 2010 gjorde föreningen ett överskott på 52 392 kronor samt att de under året avsatt 340 000 kronor i en fond för underhåll. Avgifterna i föreningen har varit oförändrade sedan 2005. Föreningens totala lån utgör endast 10 700 000 kronor och samtliga större renoveringar på fastigheten så som el och v/a-stammar är utbytta 2004.
Föreningen genomför kontinuerligt underhåll och reparationer på fastigheten. Under 2010 tätades alla rörkanaler vilket innebär att lägenhetens öppna spis fungerar. Vidare har föreningen nyligen förskönat entrén och hissen. Några av de äldre träden har ersatts med nya.

Förening: Karteschen 1

TV: Fastigheten är ansluten till kabel-tv nätet via ComHem.

Sammanställning: Balkong, läge sydost.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge uppe på Gärdets höjder. Med direkt närhet till fantastiska Gärdets sportfält och vackra Tessinparken. Några minuters promenad till Fältöverstens stora utbud av affärer, apotek och systembolag. Nära till Karlaplan och underbara Djurgården. Utmärkta kommunikationer med 20 meter till T-bana Gärdet och 100 meter till 1:ans busshållplats. Mataffär ICA Gärdet ligger alldeles i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.