Gärdet

Östhammarsgatan 64/Sandhamnsgatan 39, 2 tr

Drömboende med ljus, rymd och charm. Två franska balkonger och populärt läge på Gärdet!

Adress

Östhammarsgatan 64/Sandhamnsgatan 39, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 995 000 kr

Avgift

3 366 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING!

Välkomna till ett modernt, arkitektritat boende i bästa skick beläget på Gärdet med naturens stillhet och storstadens dynamik!
Lägenheten har ett perfekt hörnläge som i kombination med de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden ger ett härligt ljus, rymd och charm. Sällskapsvänlig öppen planlösning med välutrustat kök och gott om plats för matbord för större sällskap. Skjutdörrar öppnar upp mot en fransk balkong vilket ger bostaden ytterligare en dimension. Rofyllt sovrum med ännu en fransk balkong, stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt walk-in closet i sovrummet. Genomgående vackra trägolv och vita väggar. Här bor ni tyst och lugnt med behagligt avstånd till city. Fastigheten har två entréer, en från Östhammarsgatan 64 samt Sandhamnsgatan 39. Modern och populär förening med bl.a. gym och tvättservice. Obs att det förutom värme och vatten även ingår bredband och kabel-tv grundutbud i månadsavgiften. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Trägolv, vita väggar och spotlightbelysning. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Suverän öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Gott om plats för matbord samt övrig önskad möblering. Stilfull och funktionellt kök från HTH. Bänkskiva samt stänkskydd i vitt från Corian. Diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys från Siemens samt fläkt från Franke. Bra arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Spotlightbelysning över köket. Stor skjutdörr öppnar upp mot fransk balkong. Trägolv och vita väggar.

– Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord samt extra byrå om så önskas. Skjutdörr mot fransk balkong. Rymlig walk-in closet. Trägolv och vita väggar.

– Stort och lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork, dusch, duschväggar i glas, handfat, spegel och wc. Arbetsbänk samt flera skåp för förvaring. Spotlightbelysning.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 3 366 kr

Andel i föreningen: 0,99562 %

Byggår: 1944

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även gym, cykelrum/barnvagnsrum, tvättservice och soprum.

Renoveringar: Fastigheten renoverades till nyskick 2010-2011.

Lägenhetsnummer: 17200412

Hiss: Ja

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Brf Sandhamnsgatan 39 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2010 och består av 67 bostadsrättslägenheter och 3 hyreslokaler. Fastigheten totalrenoverades och byggdes om 2010-2011. Arkitekten Love Arbén ritade på uppdrag av Oscar Properties samtliga lägenheter i fastigheten. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok. Föreningen har flera trevliga faciliteter såsom t.ex. gym och tvättservice. Föreningen har även ca 35 garageplatser (pris 1000-1800 kr/mån), till dessa är det separat kö. Energideklaration har ej gått att få fram. Mer info finns på föreningens hemsida www.sandhamnsgatan39.se. Välskött och populär förening!

Förening: Brf Sandhamnsgatan 39

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i avgiften. IP-telefoni. Leverantör: Telia. Abonnemang ingår i avgiften, samtalskostnad tillkommer.

Härligt läge med underbara promenadstråk längs med grönskande Gärdet, Lill-Jansskogen och bort mot Djurgården samt Djurgårdsbrunnskanalen. Området är för närvarande under stor exploatering där många nya bostäder byggs och restauranger, caféer och delikatessbutik öppnat. Kort promenad till Fältöversten, ca 10 minuter med cykel till Stureplan. SATS Gärdet (träningsanläggning med squashbanor) ligger nära och Kampementsbadet finns precis utanför husknuten. Bra kommunikationer med flera busslinjer, bekvämt promenadavstånd till T-Gärdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.