Gärdet

Rindögatan 9, 6 tr

Utmärkt 2:a med suverän planlösning i högt, strålande ljust och genomgående läge. Rymlig balkong & fri utsikt mot himmel & takåsar.

Adress

Rindögatan 9, 6 tr

Rum

2

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

3 672 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till en utmärkt tvårummare om 54 yteffektiva och väldisponerade kvm i bra skick. Lägenheten är belägen i ett högt, ljust och genomgående läge med balkong som har morgon- och förmiddagssol. Här ges ett öppet och stilrent kök med gott om skåp, bra arbetsytor, komplett maskinell utrustning och utgång till balkongen.

Vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och ett stort fönsterparti med eftermiddags- och kvällsol samt utsikt mot himmel och takåsar. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Hallen har bra rumssamband till alla rum. I anslutning till hallen finns ett helkaklat och stambytt badrum med dusch, handfat, badrumsskåp, toalett och tvättmaskin.

Lägenheten och dess ljus och känsla i kombination med det rofyllda läget på Gärdet, med kort promenadavstånd till Djurgården, Tessinparken och Karlaplan, gör detta till en bostad att trivas i!

– Välkomnade hall med bra rumssamband och gott om plats för förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

-Utmärkt sällskapskök med komplett maskinell utrustning i form av keramikhäll, varmluftsugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster. Från köket når man den soliga balkongen med utsikt över lummig grönska.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott om plats för önskad möblering med soffgrupp och TV-möbel.

– Rofyllt sovrum belägen mot föreningens grönskande gård med plats för rejäl säng. Bra förvaring i flera garderober.

– Fräscht badrum med klinkergolv och golvvärme, handdukstork, dusch , wc, handfat på kommod, spegelskåp ovan och tvättmaskin.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 3 672 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) och bredband (100/100). Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 300-400:-. Hemförsäkring ca 150-200:-.

Andel i föreningen: 1,06990 %

Byggår: 1943

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 54 (1601)

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 8

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Energideklaration utförd: 2018-11-13

Allmänt om föreningen: Brf Arméfördelningen 2 består av 104 lägenheter och 2 lokaler på adresserna Rindögatan 5-13. Totalytan är 5 234kvm varav 5 175kvm utgör lägenhetsyta. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande accepteras (minst 5%). Välskött och populär förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftsändringar finns planerade i dagsläget enligt föreningens hemsida, http://brfarmefordelningen2.bostadsratterna.se/

Genomförda renoveringar:
2018: Byttes den första av de tre frånluftsfläktarna samt renoverades trapphusbelysningen.
2015/2016-Fönstermålning, tätning samt byte till energiglas i ytterbågen.
2014/2015- Fasadrenovering inklusive tilläggsisolering samt omgjutning av balkonger.
2011- Målning av trapphus samt målning av tak.
2010 – Relining av dagvattenrör, målning av tvättstuga samt nya soprum för hushållssoporna.
2009 – Nya termostatventiler och termostater samt hissbyte.
2007- Byte av fjärrvärmecentral.
2002 -Utbyggnad och renovering av tvättstuga.
2000- Nya VA-stammar och nya elstigare.

Kommande renoveringar:
Omläggning av tak inom ca 5 år.

Till lägenheten hör ett större och ett mindre förråd. I källarplan i port 7 finns en gemensam tvättstuga med fem tvättmaskiner, två torkskåp, två torktumlare och en mangel. Det finns även ett cykelrum med ingång från fastighetens båda gavlar, uppgång 5 och 13. Barnvagnsrummet nås från port 7 eller 9, rummet ligger i gången mellan dessa båda portar. Trivsam förgård med gräsmattor och buskar.

Förening: Brf Arméfördelningen 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Tv från Telenor. Basutbud (16 kanaler) ingår i avgiften.

Internet: Bredband från Ownit. 100/100 Mbit ingår i avgiften.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.