Gärdet

Rindögatan 27, 1 tr

Lyxklass! Soligt gavelläge utan insyn med balkong och öppen spis.

Adress

Rindögatan 27, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

2 925 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Underbar ljus bostad i ett vackert gavelläge i absoluta lyxklass! Solig balkong och fungerande öppen spis. Genomgående fina brunbetsade fiskbensparkettgolv. Nytt Kvik kök i vitt med rostfria vitvaror samt ljus marmorskiva. Helkaklat vitt duschrum. Trivsamt grönt läge på Gärdet med närhet till T-bana och affärer. Här vill man bo!

Välkomna till denna soliga och fantastiskt fina gavellägenhet utan insyn med både balkong och fungerande öppen spis. Allt i nyrenoverat toppskick. Genomgående vita väggar och brunbetsade fiskbensparkettgolv.

Välkomnande hall med tre garderober. Spotlights.

Helkaklat nytt vitt badrum med ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Regndusch med en duschvägg i klarglas. WC med ek hylla ovan. Tvättställ med vit kommod under samt spegelskåp ovan med belysning. Handdukstork på el. Spotlights.

Öppet exklusivt vitt Kvik kök med ljus marmorskiva längs med hela väggen med vitt kakel ovan samt överskåp med belysning under. Stort fönster. Mycket och bra förvaring. Integrerad kyl/frys. Elspishäll med rostfri fläktkåpa ovan. Rostfri ugn med Pyrolys som är självrengörande. Integrerad diskmaskin. Tvättmaskin finns. Spotlights.

Stort vackert vardagsrum med flera stora funkisfönster utan insyn i fint gavelläge för mycket ljusinsläpp. Utgång till balkong i soligt sydostläge. Fungerande öppen spis. Spotlights.

Stort luftigt sovrum med fönster mot tyst parkläge. Garderober med dragdörrar i spegelglas.

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 2 925 kr

Andel i föreningen: 1,71583 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Medlemmarna har även tillgång till föreningens gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu, cykelrum och takterrass. Gästlägenhet finns att hyra på entréplan.

Lägenhetsnummer: 13 (1103)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7.

Energiförbrukning: 194 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Brf Karteschen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt, en affärslokal med hyresrätt (frisör) samt 3 garageplatser med hyresrätt. En 1-rumslägenhet tillhör föreningen (hyresrätt) och används som gästlägenhet. Huset byggdes 1939 och bostadsrättsföreningen bildades 1981. Totalytan är 2 988 kvm, varav 2 908 kvm utgör lägenhetsyta och 80 kvm lokalyta. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad som inkluderar bostadsrättstillägg för medlemmarna. Föreningen tillåter inte juridisk person som medlem. Inga avgiftsförändringar beslutade. Mycket välskött förening med god ekonomi, 3 778 kr/kvm i lån (2019).

Gemensamma utrymmen:
Det finns tvättstuga och gemensam bastu i huset. Föreningen disponerar en gästlägenhet, 1:a med pentry, dusch, 4 sängplatser samt wc (den är för närvarande långtidsuthyrd) . Föreningen har en takterrass som kan nyttjas av medlemmarna.

Underhåll och renoveringar
2002 – Fönsterrenovering.
2004/2005 – Byttes samtliga V/A stammar och el-stigare.
2008 – Spolning av stammar. Hissmaskin utbytt. Yttertak ommålat. Takaltan med tätskikt renoverat.
2009 – Renovering av rökkanaler.
2011 – OVK besiktning.
2014 – Byte av expansionskärl i värmecentralen.
2016 – Installation utav avgasare värmecentralen, ny brandlucka, nyläggning av plattor vid entré.
2017 – Spolning av stammar.
2018 – Installation av bergvärme, byte av rör fjärrvärme, renovering av tak, ventilationsarbeten, byte av undercentral.
2018/2019 – Ventilationskanaler har filmats och sedan rensats vid flera lägenheter.
2019-2020 – Renovering utan tvättstugan

Kommande renoveringar:
2021 – Renovering av balkonger, fasad, fönsterkarmar.

Föreningen hyr ut 3 st garageplatser (1200 kr)mån) 4 i kö samt 5 st parkeringsplatser utomhus
Besök gärna föreningens hemsida www.rindogatan27.nu

Förening: Brf Karteschen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 53

Antal lokaler: 1

Antal hyresrätter: 1

TV: Fastigheten är ansluten till kabel-tv nätet via ComHem. Ingår i avgiften bautbudet.

Internet: www.comhem.se. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong, läge sydost.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge uppe på Gärdets höjder. Med direkt närhet till fantastiska Gärdets sportfält och vackra Tessinparken. Några minuters promenad till Fältöverstens stora utbud av affärer, apotek och systembolag. Nära till Karlaplan och underbara Djurgården. Utmärkta kommunikationer med 20 meter till T-bana Gärdet och 100 meter till 1:ans busshållplats. Mataffär ICA Gärdet ligger alldeles i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.