Gärdet

Rindögatan 15, 1 tr

Pefekt planerad tvåa i härligt skick. Brf med takterrass. Attraktivt läge på Gärdet!

Adress

Rindögatan 15, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

2 165 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkomna till denna mycket fina och smakfulla tvåa med populärt läge på Gärdet. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Suverän öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Stilfullt, väldisponerat och charmigt kök med bl.a. diskmaskin och bra förvaringsutrymmen, sällskapsvänligt vardagsrum och rymligt sovrum. Fint badrum med golvvärme. Genomgående ekparkett, vita väggar och generös takhöjd. Välskött och populär förening som bl.a. har en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över Stockholm. Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En inbyggd garderob/städskåp med överskåp samt praktisk skolåda. Det finns ytterligare garderober samt ett källarförråd. Klinkergolv och vita väggar.

– Stilfullt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, mikrovågsugn, ky och frys. Ekparkett och vita väggar.

– Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Ekparkett och vita väggar.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord samt extra byrå om så önskas. Skjutdörr mot köket. Ekparkett och vita väggar.

– Fräscht badrum utrustat med golvvärme, dusch, handfat och vägghängd wc. Spotlightbelysning med dimmer.

Pris: 2 050 000 kr

Månadsavgift: 2 165 kr

Andel i föreningen: 0,54505 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns två tvättstugor (en i varje hus), torkrum, strykrum och cykelförråd. Härlig takterrass med vidsträckt utsikt och sommarmöblering.

Renoveringar: RENOVERINGAR GJORDA I FÖRENINGEN Renoveringar gjorda under 2009: Energibesiktning OVK. Radonmätning Renoveringar gjorda under 2007: Renovering av styrelserummet (fd vicevärdskontoret). Utbyte av armaturer för belysning i entréer. Renovering/utbyte av portar. Återskapa funkisstil med portar i ek och glas. Renoveringar gjorda under 2006: Utbyte av portkodsenheter (Rindögatan 15). Renoveringar gjorda under 2005: Furusundsgatan:Ny värmeväxlare. Renovering och ommålning av väggar i källare. Renovering och ommålning av väggar i gamla pannrummet. Tvätt och bättringsarbeten av väggar i trapphus. Högtryckstvätt och ommålning av tak. Genomgång av ventilationssystem Rindögatan: Tvätt och bättringsarbeten av väggar i trapphus. Högtryckstvätt och ommålning av tak. Putsrenovering av ventilationstrummor på vind. Fogkomplettering av gångplattor på piskaltan. Byte av gallergrindar i hissar. Genomgång av ventilationssystem. Historiska renoveringar: 1989 – 1990 Stor renovering byte av vatten och avlopps stammar. 1989 – 1990 Stor renovering i badrum byte av kakel, och byte av handfat, badkar och toaletter. 1989 – 1990 Stor renovering av el-matning till lägenheter samt byte av ledningar, uttag, strömbrytare och central i lägenheter. 1989 – 1990 Stor renovering av hiss maskineri. 1993 Renovering av vred och ventiler till värmeelement samt intrimning av värmesystem 1998 Rengörning och ombyggnad av ventilations system samt OVK besiktning av ventilation. 1999 Renovering av fönster.

Lägenhetsnummer: 99-2047-1-159-3

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 189 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Haubitsen i Stockholm registrerades 1938 och består av 157 bostadsrättslägenheter på adresserna Rindögatan 15 och Furusundsgatan 2,4,6. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande är ok, minst 25%. Energiprestanda 189 kWh/m² och år. Välskött och populär förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.brfhaubitsen2.se

Förening: Brf Haubitsen 2 i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Föreningen har beslutat att gruppansluta sig för bredband. Detta kommer ske under 2013 och alla medlemmar får 100/100 Mbit bredbandsanslutning.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden såsom Gärdets sportfält och Lill-Jansskogen. Kommunikationerna är mer än utmärkta med T-Gärdet och flertalet innerstadsbussar. I anslutning till boendet finns pizzeria, sushirestaurang, mataffär, apotek och bank. Med bekväm promenad nås Karlaplan och Fältöverstens shopping samt vackra Tessinparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.