Gärdet

Furusundsgatan 16, 3 tr

Charmig, fin och optimalt planerad "minitvåa" med balkong. Bra skick och bevarad funkiskänsla!

Adress

Furusundsgatan 16, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 925 000 kr

Avgift

1 359 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara ”minitvåa” med balkong belägen på attraktiva och rofyllda Furusundsgatan på Gärdet. Här bor man på tredje våningen på 37 välplanerade kvadratmeter. Bostaden har tre stora fönster, fina parkett-/trägolv och vita väggar. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och matplats för ca 4-6 personer. Charmigt sovrum med plats för säng om 120 cm och fönster. Köket är klassiskt och stilrent med bra arbetsytor. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Vi ses på visning!

Välskött förening med god ekonomi och stambytt fastighet. OBS! Juridisk person kan accepteras som förvärvare.

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och god förvaring i två garderober med överskåp. Klinkergolv.

– Rymligt vardagsrum med plats för soffa och matbord för 4-6 personer. Generösa ljusinläpp från stort fönsterparti med utgång till balkong. Parkett-/trägolv och vita väggar.

– Trevligt kök i klassiskt och stilrent utförande. Köket är utrustat med gasspis i rostfritt, kyl/frys och fläkt (kolfilter). God arbetsyta med bänkskivor i delvis marmor. Köksskåp i vitt. Parkett-/trägolv. Köket ansluter till sovrum/matrum.

– Fräscht kaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC, handfat och en tvättmaskin.

– Balkong med plats för bord och stolar.

– Trivsamt sovrum med fönster med plats för 120 cm säng. Skjutdörr i original till angränsande kök.

Pris: 2 500 000 kr

Månadsavgift: 1 359 kr

Andel i föreningen: 1,17000 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. I övrigt finns det cykelförråd, barnvagnsrum, två tvättstugor och två gemensamma takterasser med fantastisk utsikt över Stockholm.

Renoveringar: 1999 Stambyte i fastigheten och elstigar bytta. 2004 Nya balkonger. 2004-2005 Byte av fönster. 2004 Renovering av takaltaner. 2004 Omfärgning av fasader. 2004 Ommålning av tak. 2005-2006 Trapphusrenovering. 2006 Handikappanpassad entré. 2009 Byte av styrcentral för värme. 2011 Byte av torkskåp och torktumlare. 2011 Byte av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. 2012 Rensning av avloppsstammarna.

Lägenhetsnummer: 00210

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 9 (3 trappor).

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Parkeringsplats tillhörande fastigheten kan hyras. I nuläget kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. För mer information om boendeparkering besök : www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 56 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 2 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Karteschen 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Comhem i fastigheten. Basutbud ingår.

Internet: Bredband via comhem eller Ownit.

Sammanställning: Balkong med plats för bord och stolar.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana ett stenkast från huset och flertalet innerstadsbussar. I anslutning till boendet finns pizzeria, sushirestaurang, mataffär, apotek och bank. Med bekväm promenad nås Karlaplan och Fältöverstens shopping samt vackra Tessinparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.