Gamla Stan

Lilla Nygatan 21, 3 tr

Renoveringsdröm med högt och ljust hörnläge i fastighet anno 1736. Unikt tillfälle!

Adress

Lilla Nygatan 21, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

1 568 kr/mån

Boyta

50 kvmOm bostaden

På uppdrag av Brf Pyramus 1 & 2 har vi glädjen att förmedla denna blivande drömlägenhet om 50 ljusa och välplanerade kvm. Lägenheten är belägen på 3 trappor i fastighet anno 1736 med utsikt över bl.a. Acne Studios. Vackra detaljer i form av generösa ljusinsläpp, djupa fönsternischer och trägolv. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många, trivsamt sovrum och ett rymligt badrum. Hela lägenheten är i behov av renovering. Bostadsrättsförening där bland annat välrenomerade Restaurang frantzén/lindeberg med två stjärnor i Guide Michelin hyr lokal. Varmt välkomna!

– Underbart vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Fem stora fönster ger ett underbart ljus. Vackra detaljer i form av generösa ljusinsläpp, djupa fönsternischer och trägolv.

– Trinettkök med vita köksluckor. Bra förvaringsutrymmen samt gott om avställningsytor.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i form av två garderober.

– Badrum med plastmatta och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 568 kr

Byggår: 1736

Övriga byggnader/utrymmen: Styrelsen avser att ordna ett vindsförråd tillhörande lägenheten.

Lägenhetsnummer: 3

Hiss: Nej

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Det är bland den lättaste stadsdelen att parkera i därför att det är så dyrt och därav så stor rotation. Dessutom är det städfritt på Skeppsbron. OBS för 700kr/mån boendeparkering får de som bor i Gamla Stan stå i hela innerstan gratis på boendeparkering!

Allmänt om föreningen: Brf Pyramus 1 & 2 förvärvade fastigheten 2009 och består av två fastigheter med adresserna Stora Nygatan 38, Tyska Brinken 34 och Lilla Nygatan 21. Föreningen upplåter 15 lägenheter med bostadsrätt, 4 lägenheter med hyresrätt samt 8 lokaler med hyresrätt.

De ovanligt stora lokalintäkterna ger inte bara till följd att föreningen kan ha låga månadsavgifter utan även att föreningen klassificeras som en sk oäkta bostadsrättsförening ur skattemässig synvinkel.

Byggnadernas uppvärmning är olja.

Förening: Brf Pyramus 1 & 2

Tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende i historisk miljö med närhet till allt. I Gamla Stan finns allt från mysiga caféer till butiker, restauranger, museum och antikhandlare. Från fastigheten är det endast ett stenkast till Kungliga Slottet, Riddarholmen samt Skeppsbron med promenadstråk längs med vattnet. Vid gatans ände möts du av Kornhamnstorg med uteserveringar sommartid.

Goda kommunikationer med ca 30 sek promenad till T-bana Gamla stan samt innerstadsbussar längs Skeppsbron och Munkbron.

Här kan ni känna historiens vingslag med ett unikt boende mitt i Gamla stan med allt vad det innebär i form av mysiga restauranger mängder av butiker och allt med ett bekvämt promenadavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.