Fruängen

Doktor Widerströms Gata 50 A

Stilrent, arkitektritat toppboende i populära Fruängen. Ytor i ett makalöst bra skick och perfekt planlösning.

Adress

Doktor Widerströms Gata 50 A

Rum

2

Slutpris

1 925 000 kr

Avgift

3 833 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 63 ljusa och välplanerade kvm i toppskick. Bostaden var tidigare en affärslokal som med stilsäker hand har byggts om till ett boende utöver det vanliga. Genomgående över 3,0 meter i takhöjd.

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Carraramarmor och vitmålade väggar.

– Passage med ljusinsläpp från tre fönsterpartier leder till sovrummet och kök. Gott om förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Furugolv och vitmålade väggar.

– Toppfräscht badrum med helkaklade väggar, Carraramarmor med golvvärme, vägghängd WC och handfat.

– Stort och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Furugolv och vitmålade väggar.

– Kök i snygg design med god förvaring och rejäla arbetsytor. Här finns plats för många gäster . Kyl och frys, häll, fläkt, diskmaskin, varmluftsugn, bänkskiva i carraramarmor. Snyggt furugolv och integrerad tvättmaskin.

– Lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 3 833 kr
Föreningen förhandlar med ComHem att få kabel-TV grundutbud till sina medlemmar. Det kommer att tillföra en obligatorisk avgift mellan 40 och 50 kr.

Andel i föreningen: 0,56420 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggår: 1953

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga, cyckel- och barnvagnsrum, gemensamhetslokal med bastu, solarium, gym och övernattningsrum.

Lägenhetsnummer: 430

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Föreningen har 40 kallgarage i varierande storlekar (från 11-19 kvm) som kostar från ca 373 till 576 kr/månad samt 3 mc-garage för ca 263 kr/mån. För närvarande kö. Kontakta Riksbyggens hyresadministration för anmälan till kölistan. Bredvid föreningen finns tre sjudygnsparkeringar. Det är även gratis parkering på omkringliggande gator. Andrahandsuthyrning eller utlåning medges ej.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Doktorn består av 6 lokaler och 200 lägenheter, varav 24 lägenheter är upplåtna med hyresrätt och resterande 176 är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har god ekonomi och det finns inga planerade avgiftsförändringar. Tomträtt.

Förening: Brf Doktorn

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer (5 min till t-bana) som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, blomsteraffär, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.