Fruängen

Fredrika Bremers Gata 34 A

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Fredrika Bremers Gata 34 A

Rum

2

Slutpris

1 875 000 kr

Avgift

3 456 kr/mån

Boyta

38 kvm

Biyta

31 kvmOm bostaden

Välkommen till en fantastisk etagelägenhet med en levnadsyta om 69 kvm (38 boyta, 31 biyta) som färdigställdes under 2011. Entréplan med upp till 3,5 m i takhöjd i kombination med ett stort fönsterparti gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Vardagsrum i öppen planlösning med köket och utgång till uteplats om 11 kvm. Uteplatsen är belägen på en allmänning och kan behöva rivas. På entréplan finns även en matplats med plats för stort matbord samt ett toppfräscht badrum. På nedre plan finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna samt en tvättstuga. Mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor platsbyggd garerobsdel samt ytterligare 3 garderober. Till lägenheten hör en parkeringsplats precis utanför entrén. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Utanför entrén finns en uteplats med plats för utemöbler. Entréplan har genomgående ljusgrått lackat betonggolv med golvvärme och väggar i vitt. Hela lägenheten har spotlights i tak alt platsbyggd belysning.

– Flödande ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Utgång till uteplats om 11 kvm.

– Stilrent och fullutrustat kök med bardel. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. I anslutning till köket finns en matplats med plats för stort matbord.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinker med golvvärme och vita stora kakelplattor på väggar. Utrustat med stilren kommod, vägghängd wc samt duschvägg.

– På nedre plan finns ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även en arbetshörna samt förvaring i form av 3 garderober. I anslutning finns ett rum med tvättmaskin och torktumlare samt en stor platsbyggd garderosbdel.

Pris: 1 875 000 kr

Månadsavgift: 3 456 kr

Andel i föreningen: 0,46996 %

Byggår: 1967/2011

Övriga byggnader/utrymmen: Tillgång finns till fyra tvättstugor och en grovtvättstuga (Jenny Nyströms Gata 14). Förråd går att hyra för 150 kr/mån. Tillgång finns även till en gästlägenhet för endast 110 kr/natt samt en nyrenoverad festlokal som kostar 200 kr/natt fredagar, lördagar, söndagar och helgdagar och gratis helgfri måndag till torsdag

Lägenhetsnummer: 0143

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: En parkeringsplats precis bredvid entrén tillhör lägenheten. I dagsläget betalar säljarna inget för parkeringsplatsen men den kan komma att kosta 100 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Schaletten-Modisten bildades 2002 och består av 142 lägenheter, varav 122 bostadsrätter och 20 hyresrätter och 5 lokaler. Marken upplåts med tomträtt (löptid tom år 2016). Föreningen har en egen hemsida, http://schalettenmodisten.se

Förening: Brf Schaletten-Modisten

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Uteplatsen är belägen på en allmänning och kan behöva rivas. Köparen är väl medveten om detta.

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer (5 min till t-bana) som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, blomsteraffär, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.