Frösunda

Gustav III:s Boulevard 57, 5 tr

Suverän tvåa med smakfulla materialval och balkong i högt och fritt läge!

Adress

Gustav III:s Boulevard 57, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

3 984 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Mitt i populära Frösunda ligger denna underbara och flödande ljusa lägenhet med stor balkong i högt och fritt läge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar stora sällskapsytor. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Trevligt kök, trivsamt sovrum med mycket god förvaring samt badrum med tvättpelare. En modern och sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. I månadsavgiften ingår bredband (100 Mbit), kabel-TV, värme och vatten. Missa inte detta tillfälle!

– Välkomnande hall med utmärkt avhängning och mycket god förvaring i anslutande klädkammare. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med köksluckor i ek och kakel i ljus ton ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt spisfläkt. Plats för stort matbord. Utgång till stor balkong i högt och fritt läge med kvällssol.

– Trivsamt sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Plats för garderobsvägg. Parkettgolv.

– Toppfräscht helkaklat badrum med golvvärme, badkar, WC, kommod, duschväggar, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 984 kr

Andel i föreningen: 0,65930 %

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns två gemensamma tvättstugor i föreningen, närmsta i samma port. Cykel- samt barnvagnsförråd. Hushållsel betalas gemensamt i föreningen med 300 kr/månad. Därefter sker en individuell avräkning från denna summa.

Lägenhetsnummer: 162

Hiss: Ja

Våning: 5

Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med totalt I29 lägertheter, en föreningslokal och ett parkeringshus. För mer info se http://www.brfviken1.se/

Förening: Brf Viken 1

Internet: Bredband (100 Mbit) samt kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Balkong i högt och fritt läge med sol från ca kl 16.00.

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.