Frösunda

Anders Lundströms Gata 14, 6 tr

Suverän hörnlägenhet med balkong i högt och fritt läge!

Adress

Anders Lundströms Gata 14, 6 tr

Rum

2

Slutpris

2 225 000 kr

Avgift

3 293 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Mitt i populära Frösunda ligger denna underbara och flödande ljusa lägenhet med stor balkong i högt och fritt läge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar stora sällskapsytor. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Trevligt kök, trivsamt sovrum med mycket god förvaring samt badrum med tvättpelare. En modern och sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. Missa inte detta tillfälle!

– Välkomnande hall med utmärkt avhängning och förvaring i form av en garderob. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Utgång till stor balkong i högt och fritt läge med förmiddags- samt kvällssol. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med köksluckor i ek och kakel i blå ton ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, spis samt spisfläkt. Plats för stort matbord. Snygg fondvägg och övriga väggar i ljus ton. Parkettgolv.

– Trivsamt sovrum med mycket god förvaring i form av fem garderober. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Parkettgolv.

– Toppfräscht helkaklat badrum med golvvärme, badkar, WC, kommod, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 293 kr

Byggår: 2005-2006

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga. Hushållsel betalas gemensamt i föreningen med 200 kr/månad. Därefter sker halvårsvis en individuell avräkning från denna summa.

Lägenhetsnummer: 662

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr 37 parkeringsplatser av BRF Signalen. 16 av dessa är garageplatser och resterande är p-platser ovanpå garaget. Garage går att hyra för 760 kr/mån. Till garaget är det separat kö. P-plats går att hyra för 475 kr/mån. Till p-platsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 6 hus med 102 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Anders Lundströms Gata 14-24. Föreningen hyr 36 p-platser av Brf Signalen, varav 16 garageplatser och 20 parkeringsplatser ovanpå garaget. Seperat kö. Garageplats går att hyra för 779kr/mån och parkeringsplats för 502kr/mån. Inga planerade avgiftsförändringar. Inga planerade renovering.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfkolonnen.se

Genomförda renoveringar:
2014: Stamspolning
2015: Målning av trapphus.

Kommande renoveringar:
2018 Ny energideklaration kommer genomföras under våren.

Förening: Brf Kolonnen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 102

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Ownit. 100 Mbit både upstream/downstream direkt i väggen.

Sammanställning: Stor balkong i högt och fritt läge med förmiddags- samt kvällssol.

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.