Fredhäll - Kungsholmen

Rålambsvägen 69, 4 tr

Pärla med högt läge och ljuvlig balkong. Perfekt planlösning och eftersökt adress i Fredhäll!

Adress

Rålambsvägen 69, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

2 328 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiskt fina minitvåa med mycket attraktivt läge i Fredhäll. Här bor man med bad och grönska runt husknuten men fortfarande med all nödvändig service samt kommunikationer med en kort promenads avstånd. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är verkligen optimalt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan det nyrenoverade (2015) köket och vardagsrummet. Rofyllt sovrum samt rymligt badrum. Underbar balkong med utgång från vardagsrummet med förmiddagssol och utsikt över härlig grönska. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Det finns två inbyggda garderober samt plats för extra byrå om så önskas.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Utgång till balkongen.

Stilfullt och funktionellt kök nyrenoverat 2015. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kolfilterfläkt (från 2015), samt mikrovågsugn och kyl/frys (från 2011). Överfönster mot sovrummet ger ytterligare ljusinsläpp i köket.

– Avdelat sovrum med plats för säng och sängbord.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, infällbara duschväggar, handdukstork, handfat samt wc. Spotlightbelysning.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 2 328 kr

Andel i föreningen: 2,03200 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp, cykel/barnvagnsförvaring.

Bostadsrättsföreningen Solstugan i Fredhäll förvärvade fastigheten 2010 och består av 37 bostadsrättslägenheter, 1 lägenhet med hyresrätt samt 2 lokaler. Föreningen har även 9 parkeringsplatser till vilka det är separat kö (vid intresse av p-plats vänligen kontakta föreningens styrelse). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande är ok under förutsättning att samtliga ägare bor i lägenheten. Stammarna byttes 1995. Balkonger, fasad, hiss m.m. har precis renoverats.

Förening: Brf Solstugan i Fredhäll

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Underbar trädäckad balkong som vetter mot öster. Plats för bord, stolar och blomster. Balkongen byggdes 2016.

Lägenheten är i föreningens lägenhetsregistret registrerad som en 1 r.o.k. men disponeras i dagsläget som en 2 r.o.k.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 200 kr/mån och hemförsäkringen är ca 124 kr/mån.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.