Enskede

Oppundavägen 29, 1 tr

Stilren och genomgående lägenhet med ljust och luftigt vardagsrum och solig balkong i västerläge. Generöst och rofyllt sovrum med skogen utanför.

Adress

Oppundavägen 29, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 610 000 kr

Avgift

3 418 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Stilren och genomgående lägenhet med ljust och luftigt vardagsrum och solig balkong i västerläge. Generöst och rofyllt sovrum med gott om förvaring och skogen utanför fönstret.
Med naturen runt knuten och endast 16 minuter från City med t-banan är detta ett toppenboende!

Välkomna in till denna underbara och genomgående fina bostad i ett lugnt och tyst kvarter i Svedmyra. Nya parkettgolv och nymålade ytskikt. Här trivs man!

Välkomnande hall med rymlig klädkammare. Parkettgolv som löper vidare in i bostaden.

Helkaklat badrum med fönster. Vita kaklade väggar och ljusblått klinkergolv. Dusch. Tvättmaskin. Tvättställ med spegelskåp ovan. WC.

Stort vackert vardagsrum i vitt med generösa fönsterpartier samt utgång till solig balkong i västerläge. Parkettgolv.

Luftigt sovrum med fönster ut mot skön skogsnatur utan insyn. Tre inbyggda och rymliga garderober.

Rymligt kök med vita köksluckor i original. Vit elspis med ugn. Diskbänk. Vit kyl/frys. Serveringsskåp på andra sidan köket med förvaring och ett städskåp. Stort fönster med matplats för 4-6 personer.

Pris: 2 295 000 kr

Månadsavgift: 3 418 kr
Driftskostnader består av el ca per månad 250 kr/m samt hemförsäkring ca 150 kr/m och bredband ca 200 kr/m.

Andel i föreningen: 1,60798 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1950

Lägenhetsnummer: 25 (1001)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3 (2 trappor).

Energiförbrukning: 181 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Fastigheten Jordabalken 1 är belägen i Enskede. Fastigheten har adresserna Oppundavägen 21-35. Bostadsytan uppgår till 3 607 kvm och lokalytan till 230 kvm. Antalet lägenheter är 60 st med uppdelning 47 stycken bostadsrätter samt 13 stycken hyresrätter (som betingar ett mycket stort dolt framtida kapital för föreningens ekonomi) samt 9 stycken lokaler (2012-09-17). Markarealen uppgår till närmare 4 178 kvm.

Fastigheten förvaltas av T&T Förvaltning AB
I förvaltningsuppdraget ingår följande tjänster: – kameral förvaltning – hyresadministrativ förvaltning – teknisk förvaltning – fastighetsskötsel – fastighetsjour

Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten den 21 december 2010. Säljare var Familjebostäder AB.

Renoveringar:
2005: Stambyte av både kök och badrum i alla bostäderna.

2011-2012: Alla taken totalrenoverades med ny läkt och nya pannor. I samband renoverades även alla balkonger med nya sulor och renoverade räcken.

2012: Fastigheten dränerades om, i samband med detta byttes stenplattor och gräsmattor iordningställdes.

2013: Föreningens båda tvättstugor renoveras, en i taget.

Förening: Jordabalken 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Com hem Betalas separat.

Internet: Bredband. Comhem Betalas separat.

Sammanställning: Balkong, läge västerläge.

Allmänt
Svedmyra är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Fram till 1930 var området obebyggt sånär som på några äldre gårdar. Stadsdelen växte fram då förbipasserande spårvagnslinjen från Södermalm till Örby öppnades. Bebyggelsen är blandad, i östra delen huvudsak fristående villor och i väster bostadsrätter men även radhus och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majroskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede.
Kommunikation
Från Svedmyra kommer du till T-centralen på 16 minuter och till Gullmarsplan på 7 minuter med gröna linjen. Oavsett var i Svedmyra du bor så har du max 10 minuters promenad till tunnelbanan.
Buss 161 trafikerar Grycksbovägen/Enskedevägen och kör mellan Bagarmossen och Gröndal. Buss 163 tar dig mellan Nackareservatet i öster (Kärrtorp) och Mälaren i väster (Bredäng).
Med bil når du innerstaden på ca 10-15 minuter.
Parkering
Gratis datumparkering på gatorna i området.
Närservice
Vid Svedmyraplan ligger ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan. Här finns även en pizzeria på torget samt liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns flera mindre matställen och livsmedelsbutiker. På Oppundavägen bjuds på en av söderorts bästa sushirestauranger. Gångavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.
Övrigt
I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola.
Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.